Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
hQIjs2d.png

Хахахахах овој Де Лаурентис не е со сите :pos:

Него не знам зошто се буни Алегри, кога критиките се на место. Милан иако има дупки во составот, сепак Алегри никако да ги постави играчите на одреден начин и никако да смисли конечна формација и игра.

Целата изјава на Алегри дека ќе си оди е кажана со сарказам....

Не заебавајте супер тренер си е Алегри, со каков тим какви резултати вади, треба пресреќни да се миланезиве.. Он сака да си игра 4-3-1-2 формација ама Берлускони му се меша и му наредува 4-3-3 да игра, затоа Боа го игра таму десно крило...

Abe super trener vi e vam koi ste fanovi na inter,juve i roma. 2 godini derbi ne sme dobile(osven lani so juve).
I milan toj rezultat (3to mesto) go izvadi na sila, zaradi eksplodiranjeto na el sharaawy,balotelli i pazzo. Plus imase dosta sudiski odluki u nasa polza, nekolku presvrti i tn.
Ne me zaebavajte im menue pozicii na igracite sekoja utakmica. Plus negovata opsednatost so sulley al muntari, deckoto koj ni u sunderland ne igrase, mene me strasno iritira.
Super trener e montella na primer, conte vekje e eden od najdobrite u evropa(top 10 treneri) . Alegri e daleku od super, dobar e, i nisto povekje od toa.

Им избега Ливаја на Интерашите,Алегри се заканува дека ќе си оди од Милан,Јувенташите секоја вечер имаат кошмари сонувајќи го Ештон у друг дрес....

Mario Balotelli: "You want to compare me to Ibrahimović? Well, that's a compliment... for him!"

dajte link ili sopcast za gledanje izvlekuvanjeto na grupite za LS vo 5 i 45 ako ne sum greska.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom