Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Наполи, Рома.. Секоја чест за нивните игри. После ваков почеток може да заклучиме дека ќе гледаме интересна сезона.

Наполи, Рома.. Секоја чест за нивните игри. После ваков почеток може да заклучиме дека ќе гледаме интересна сезона.
Не викај 2 пати, само прво коло беше.. Посебно не за Рома која не знам колку ќе издржат под тоа темпо.. Единствено Наполи може да биде конкурент за скудетото, али реално гледано на работите Јувентус има поквалитетни играчи на секоја позиција :)

Како замена за прегледот на колото што идеше на Телма,еве хајлајтс од сите натпревари викендов

Добро бе како имате време да се замарате кој е 1 кој 5, а да не погледните во календарот дека на Марко Ливаја денес му е роденден. Срам да вие!!! :tapp: :icon_lol:
И снег да вее и бура да коси Меси на Ливаја може вода да му носи ;) :icon_mrgr:
Среќеееен Родендееееен легендо :vozbud:

512x.jpg

Игуаин паднал на карпа некоја како што разбрав, си сјебал вилица го однеле у болница, незнам колку е сериозна повредата ама според напишаното, можело и апла појезиво да е за него, нешто поконкретно нема али се надевам дека поминал со некои поминорни повреди.

На карпа? Лол, дај Боже да не му е ништо, али бизарно ми изгледа ова, што барал по карпи да се пентари...

Napoli striker Gonzalo Higuain has been hospitalised after injuring his jaw on rocks in Capri while on a boating trip, according to reports in Italy.

Higuain is thought to have been relaxing in a boat off the gulf of Naples when he slipped on rocks before hitting his face while in the Marina Piccola.

First reports are saying that slipped on a rock and hit his face (jaw). He was with two female friends when it happened.

Се надевам нема да е ништо сериозно, тек дојде во Серија А па ако има некоја подолга пауза само може да му ја отежни кариерата во Наполи.

И наеднаш Тевез не е најгрдиот трансфер летово. :D

Јас па ова го сретнав:
1239663_669802806365146_519201939_n.jpg

На карпа? Лол, дај Боже да не му е ништо, али бизарно ми изгледа ова, што барал по карпи да се пентари...

По бизарно од повредата на Банега нема, го прееба коленото на бензинска пумпа откако забораил да дигне ручна па колата му го здробила коленото. :pos:

Повредата на Кањизарез баш пред Светското 2002 е исто една од побизарните, му паднал бричот и згазнал на него и си ја заебал ногата

Не сваќам само шо напрај, според мене обична заебанција на тренинг, не беше силно удрен да речиш.. Истово ова да го имаше напраено Робињо на сите ќе ви беше смешно пошо тој е познат по зафрканции. А пошо Балотели е познат по карање и тепање одма на сите ви изгледат како да направил незнам што.

сам си кажа што направил (y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom