Толстој
екс Бомбастичен
Наполи, Рома.. Секоја чест за нивните игри. После ваков почеток може да заклучиме дека ќе гледаме интересна сезона.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не викај 2 пати, само прво коло беше.. Посебно не за Рома која не знам колку ќе издржат под тоа темпо.. Единствено Наполи може да биде конкурент за скудетото, али реално гледано на работите Јувентус има поквалитетни играчи на секоја позицијаНаполи, Рома.. Секоја чест за нивните игри. После ваков почеток може да заклучиме дека ќе гледаме интересна сезона.
Napoli striker Gonzalo Higuain has been hospitalised after injuring his jaw on rocks in Capri while on a boating trip, according to reports in Italy.
Higuain is thought to have been relaxing in a boat off the gulf of Naples when he slipped on rocks before hitting his face while in the Marina Piccola.
First reports are saying that slipped on a rock and hit his face (jaw). He was with two female friends when it happened.
^ Епа исто е де![]()
На карпа? Лол, дај Боже да не му е ништо, али бизарно ми изгледа ова, што барал по карпи да се пентари...
И наеднаш Тевез не е најгрдиот трансфер летово.![]()
Не сваќам само шо напрај, според мене обична заебанција на тренинг, не беше силно удрен да речиш.. Истово ова да го имаше напраено Робињо на сите ќе ви беше смешно пошо тој е познат по зафрканции. А пошо Балотели е познат по карање и тепање одма на сите ви изгледат како да направил незнам што.