_predator_
Студент\Џаболебар
- Член од
- 17 декември 2012
- Мислења
- 2.254
- Поени од реакции
- 2.461
па погледни го уште еднаш, мене ова воопшто не ми изгледа случајно .. а за школата на Тоти и ДДР спомна некој од вас, а не јас
Еве и генералниот менаџер на Рома не ги знае правилата:
“We don’t know what the rules are. There were other incidents even on the same day that could have deserved a different decision to the one the referee gave, but it didn’t happen.
“Who decides which incidents deserve to be viewed again on replay or spark a debate on television?”
па се мислам цврсто аргументираниот пост на Мондонико да му го пратам преведен на италијански, да му се појаснат работите како што на нас не ни беа јасни[DOUBLEPOST=1396995942][/DOUBLEPOST]А и ти се гледа колку детски го тераш муабетот, врз основа на некои шпекулации како си ги поврза работите, Астори беше поврзуван со Рома, па сега дури ради тоа ќе сакал да биде вклучен во жалбата, господе боже
![]()
Незнам кој го спомна тоа за Тоти и ДДР, ама вие нонстоп го повторувате, ко да не се управо сите што така го окарактеризираа потегот на Дестро.
Правилата се тиа што ги имаше истакнато од федерацијата при мовиолата направена за ситуацијата, истите што ги кажа и Кареса, само или тој, или вие го вртите муабетот како што сакате.
Еве , и тука има удар, можда сум и пресубјетивен за да кажам дека има намера.Ја негледам ама ајде ...
А и ова со Астори не сум го измислил јас,го имаше пред некое време во италијаскиве медиуми, па и кај вас у фан клуб некој имаше пишувано за истото.И вие често си фантазирате со теории за заговори против јас,зошто не и другите

Последно уредено: