Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Не бе не, погадна фаца од Хамшик немам видено, ако дојде овој некогаш во Јувентус ќе се одкажам од тимот... ќе станам "Рудар" и ќе одам да навивам за ФК Саса - Македонска Каменица

Што е битно каква фаца е, одличен фудбалер е. Ако би ми понудиле играч од Наполи, прво што би го земал е Хамшик.

Не бе не, погадна фаца од Хамшик немам видено, ако дојде овој некогаш во Јувентус ќе се одкажам од тимот... ќе станам "Рудар" и ќе одам да навивам за ФК Саса - Македонска Каменица

Aj Тевез го преболевте, па за Хамшик проблем ќе правиш.

zanetti-javier10.jpg

Денес слави 80ти роденден , среќен нека е :cuc:

Што е битно каква фаца е, одличен фудбалер е. Ако би ми понудиле играч од Наполи, прво што би го земал е Хамшик.

Јас би го зел Пандев :icon_lol:

Superman-The-Movie-superman-the-movie-20185755-1280-908.jpg

Нека му среќен роденденот, нека се врати посилен од што беше, ама титула до крај на кариера да не види!:D

Superman-The-Movie-superman-the-movie-20185755-1280-908.jpg

Нека му среќен роденденот, нека се врати посилен од што беше, ама титула до крај на кариера да не види!:D

не биди буљаш бе ... една пред пензија :D

За твоја информација не играме Тим Трофео куп оваа сезона!

Ни Занети не го „играше“. :icon_lol:
Ај ќе го освоите купот, таман залет од 1/128 финале до финале, и така коучот што го имате само за тоа е кадарен да освои. Нашиов друго знае :icon_mrgr:

Ај ќе го освоите купот, таман залет од 1/128 финале до финале, и така коучот што го имате само за тоа е кадарен да освои. Нашиов друго знае :icon_mrgr:

Колку си се намести за реплика "Да, знае да мести утакмици" со постов.. :icon_mrgr:

Да, знае да мести утакмици. :icon_mrgr:

Да освои мислев, ама само вистинските и прикриени местачи може да помислат нешто вакво:sneaky:.

п.с. Ова се однесуе за членот над мене, а не би требало да биде и за тој над него:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom