Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Пак некој ќути и не кажува да зееме некој денар :place:

Знаеш кој си, јавииииии сееее:pos:

Овие Сиена и Палермо кога ќе почнат да собираат бодови :pos: :D

аааааааууууууу што ли беше сега овааааа
:vozbud: :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Наполи:cuc:
Рома инвалиди ,Пескара кој стигне ја плеска ама сиротиве слабо !

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: , хахахаха натпреварите денеска беа неверојатни. ааааааааааааааа....

Ја гледав Наполи-Калјари, ама жалам за Фио-Торино што не сум ја гледал, кој знае каков натпревар е бил тој:cuc::cuc:...

Замислите го моментот кога ќе сфатиш дека си паднал на Рома-Пескара само................... ааааа
Да не станат утре сите играчи на Рома, мамето нивно:mad::mad::mad:...

Можам да замислам и на Катанија-Палермо што се случувало, гол во 95 и исклучување, кој знае какви тепачки имало :vozbud:...хааха

Ебате умрената екипа Фиорентина, 3-0 3-3 па сега со среќа 4-3....
ma daaa milan vas e naj naj sve drugo e umreno (y)
ili pa vi gori sea pod noze so vi dojdovme na bod pa mesto sto drndavte celo vreme 2 mesto moze 4 da zavrsite?
i pisi koga milan ce odigra nekad vakva otvorena utakmica (za sezona da ne prajme muabet) a ne 0:1,2:0 .....:facepalm:

ma daaa milan vas e naj naj sve drugo e umreno (y)
ili pa vi gori sea pod noze so vi dojdovme na bod pa mesto sto drndavte celo vreme 2 mesto moze 4 da zavrsite?
i pisi koga milan ce odigra nekad vakva otvorena utakmica (za sezona da ne prajme muabet) a ne 0:1,2:0 .....:facepalm:

У право си бе Деки, те подржувам ! Секад они се у право, ние останатите фанови сме антипатични, вакви, онакви..
Ќе ги видиме вечер умрените Милан да видиме како ќе изиграат кога сега им гори под нозете :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom