Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас сум добар за викендов, 400 денари уплатени до сега 4500 фатени во петокот. Вчера и денес не испаднаа ко што треба ама и вака е добро.
Кога сме кај Рома, од кога отиде Земан, човек не може ни ГГ ни 3+ да ги фати (добро, може ама ретко).

Јас сум добар за викендов, 400 денари уплатени до сега 4500 фатени во петокот. Вчера и денес не испаднаа ко што треба ама и вака е добро.
Кога сме кај Рома, од кога отиде Земан, човек не може ни ГГ ни 3+ да ги фати (добро, може ама ретко).
Затоа има убави коеф. на малку голови. Пример вчера на 0-3(гола) беше 1.35 коеф. одличен за фикс, со големи шанси да излезе. Порано дури и поголеми им даваа, сега малку намалија овие месеци. Се сеќавам Киево-Рома и Катанија-Рома и двете завршија 1-0, а и двете ги фатив 0-3 на коеф над 1.4

не го жалам јас Џони, тој е старо коцкариште, тој сега ќе земе пари и ќе проба да се "изваде" :D

Коцкариште и пол е, некни 5 кошарки ми кажа сите ме паднаја :D

Коцкариште и пол е, некни 5 кошарки ми кажа сите ме паднаја :D
:pos::pos: .. ејј ќе дојде ред Џони ќе снема пари од коцката, па ќе неможе нет да си плате и ќе ни недостасува на форумот :D

не пола сите победи :facepalm::facepalm::facepalm:

Остај тоа...мене повеќе ме загржува фактот што од утакмицата со Рома (22.12.2012) па наваму никој не сака да не победи,а во последно време од утакмицата со Интер (24.02.2013) па се до онаа со Киево викендов никој не сака ни гол да ни даде.

Ах бе, ако читате овде ќе сватите дека Милан се најместачкиот тим во Сериа А, ако не беа судите, сеа 10 место ќе беа, по дифолд истото важи и за Балотели, абер немат чоекон, ама имат среќа шо играт во Милан зш таму најмногу пенали му судет судиве и овој фактички во вистинско време на вистинско место се наоѓат, дават голој и то му ја креват цената.
Од спротива пак Јуве се најдобриот тим без конкуренција, Љоренте само да дојт и тогаш ќе се две нивоа над секој тим во Европа.
А Интер пак од сите страни е најмизерен, особено навивчите, еден викенд викат Милан мести, другиот викенд Јуве, никако да се решат кој мести поќе. Но ако Интер продолжи со ваквата игра, и ќе престанат да се занимаваат со Јуве и Милан. Тогаш ќе почнат да се караат кој местит поќе дали Катанија дали Удинезе.

Остај тоа...мене повеќе ме загржува фактот што од утакмицата со Рома (22.12.2012) па наваму никој не сака да не победи,а во последно време од утакмицата со Интер (24.02.2013) па се до онаа со Киево викендов никој не сака ни гол да ни даде.

ее тогаш шо ќотек ви удриме, не знаевте кај терате, 4 комада до 60-та :D .. али од тогаш па наваму, Рома не знае кај тера :mad:
--- надополнето: 1 април 2013 во 01:04 ---
Уште ова фалеше :(
Šok u Rimu

Osvaldo pao na doping testu!

Kao grom iz vedra neba stigla je večeras vijest da je reprezentativac Italije i član Rimske ”vučice” Pablo Osvaldo testiran pozitivno na doping testu nakon subotnje utakmice protiv Palerma. Ovu vijest je potvrdila i talijanska fudbalska organizacija FIGC. Roma je tu utakmicu izgubila 2:0, a Osvaldo je u igru ušao u drugom poluvremenu.

I pored svih problema koje Roma ima ove sezone ovo je sigurno težak udarac za ekipu iz Rima. Ostaje da se vidi kakva kazna očekuje Osvalda, i da li eventualno i Romu očekuju određene sankcije.

Ovo će se sigurno odraziti i na nastavak Osvaldove reprezentativne karijere u dresu ”Azzura”.

izvor: 1aprilnews.com

Дее бре бар да покажуваше некои импресивни игри,изгледа на Бувљак го набавил допингот:D

Милан шампион!!!
Априлилили!!!:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom