Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Еееј жив ли е уште тој Ночерино, памтам и на темава имаше еден дечко често го пратеше ама и двајцата ко да затаија :)
Најјако беше ко го чекаа супер бомбастичниот трансфер - Mister X, и на крај ко се воспостави дека тој е Ночерино. :pos:

Не ти држи вода муабетов.Ако одиме по оваа логика тогаш секој играч што игра за тим од средина на табелата може да влага дивјачки како Камбијасно и да крши нозе на противнички играчи,а за тоа да добие минимална суспензија.

пријателе читај он шо пиша дека Јувентус го оштетувале секогаш со тоа што го цитираше мислењето за казната на Камбијасо со што нема веза повеќе Јувентус тоа е работа на федерација а Јувентус нема веза со тоа повеќе
--- надополнето: 1 април 2013 во 20:32 ---
Најјако беше ко го чекаа супер бомбастичниот трансфер - Mister X, и на крај ко се воспостави дека тој е Ночерино. :pos:

како и фантастичниот Ван Перси а на крај испадна Бентнер :vozbud:

пријателе читај он шо пиша дека Јувентус го оштетувале секогаш со тоа што го цитираше мислењето за казната на Камбијасо со што нема веза повеќе Јувентус тоа е работа на федерација а Јувентус нема веза со тоа повеќе
--- надополнето: 1 април 2013 во 20:32 ---

како и фантастичниот Ван Перси а на крај испадна Бентнер :vozbud:

Како и Тиаго силва и Ибра :vozbud:

како и Гвадрадо да не го заборавиме кој со својот дриблинг што е штета како може он да игра екипа што е зад Милан :mad:

ах немаш контра аргумент мило ми е (y)

У Јуве вакви голои ни на сон не ги даваше, а тука не му ниту прв, ниту ќе му биде последен

:vozbud:

One - match ban for Cambiasso after Giovinco faul.

Браво, :cuc: :cuc::tapp: Немам зборови што да кажам. Ако за старт во кој играчот имаше среќа да не му биде скршена ногата се дава само обична казна што следува за секој црвен картон, тогаш треба да им се симне капа на федерацијата. Не дека мене ми е гајле дали и колку ќе отсуствува Камбиасо, туку примерот кој го даваат е што да ти кажам. Вака секој ќе си каже, ќе добијам 1 меч казна, што ми гајле ќе му одам на некој играч со отворен ѓон, директно на ногата па може ќе ми ја скршам. Заради овие работи во Италија нема да има ред. Во Англија за оваа не му бегаа 4-5 натпревари.

не ми се верува лееееееееее ... минимум 3 утакмици за ова мораше да папа камбијасо. а кога ќе ми текне за какву глупости ги казнуваа касани, гуарин и ранокија сезонава ... цццц ебате жабарите

Се спремаа големи пари за да дојде Хамшик (потврдено од многумина) но дојде казната на Берлускони од 500 милки и се отиде на алтернативи ко Ночерино и Аквилани. Да те упатам малце.

Интераши де ако може некој да даде линк од головите на Интер денес, ги немаат поставено таму каде што гледам најчесто...

Интераши де ако може некој да даде линк од головите на Интер денес, ги немаат поставено таму каде што гледам најчесто...

:pos::pos::pos: Отпрвин мислев дека ги тролаш дека не играат ЛШ, ич не ми текна дека имале заостаната утакмица :D

:pos::pos::pos: Отпрвин мислев дека ги тролаш дека не играат ЛШ, ич не ми текна дека имале заостаната утакмица :D
Има време за тролање. Уште цела една година ќе има. Ќе можат да се привикнат, па ако им се уарни ќе може да станат и редовни учесници во Европа Лига:pos:

Аман па ти, секогаш на тоа мислиш :). Ако не се лажам пред некое време кога искрено им посакав среќа на Интер во ЕЛ, ти навести дека сум ги заебавал. Сега пак ти оди на тоа. Не знам што треба повеќе да кажам од тоа дека не користам цинизам и такви слични срања. Ако сакам да се заебавам со навивачите на Интер, тоа ќе го направам директно без двојни зборови и глупости. Појасно од ова, здравје :rolleyes:...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom