Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
да да ...само ово коло имаше грешка во корист на јуве...само сеа.... :)
А каде имаше друга грешка во корист на Јувентус?
Јас разбирам да мразиш некој тим и тоа што победува да не ти е по воља ама зошто зборите за инает. Не ми е јасно дали и самите верувате во тоа што го зборите.

Во право си, овие од наполи сигурно од љубов кон Јуве не ги вклучиле останатите грешки
Па нели задњо коло гол од офсајд даде милан? ко шо глеам нема ни - ни + бодови за нас...така да тоа ти кажува колку е релевантна таа табела....

• Ми се допаѓа
Reactions: gos
А каде имаше друга грешка во корист на Јувентус?
Јас разбирам да мразиш некој тим и тоа што победува да не ти е по воља ама зошто зборите за инает. Не ми е јасно дали и самите верувате во тоа што го зборите.
Ако идеме по логиката на сајтов тогаш кај Јуве би требало минимум 22 да стои, бидејќи со Катанија две грешки 99% ги коштаа Катанија 3 бода, т.е. кој знае колку ги коштале, може Јуве ќе победеше 1-5, може ќе останеше 1-0, а може и Катанија ќе славеше поубедливо. Затоа сајтов е шит и највеќе од се што мразам е вакви табели, што би било кога би било, голем кур што би било(извини на израз), битна е моменталната табела.

Не разбирам итаљански , али видов -2 ....а само на прошлата утакмица имаше две грешки во корист за ѓубрентус :)

кхмммммм........ ТУТОДЕКО - > релевантен извор.
Можи се префатиле со некоја грешка против Јуве ;)

Па нели задњо коло гол од офсајд даде милан? ко шо глеам нема ни - ни + бодови за нас...така да тоа ти кажува колку е релевантна таа табела....
Боооо мањак интелигенција на форумов. Компензирани се грешките и бодојте. Демек сте биле и вие оштетени во некое претходно коло.

Остајте нешто и за дербито. Тема кога ќе се отвора?

Јувентус не сака да ја пропушти шансата да го ангажира играчот на Манчестер Јунајтед Клатембург па затоа нуди 25 милиони евра за да дојде до титулата.

Јувентус не сака да ја пропушти шансата да го ангажира играчот на Манчестер Јунајтед Клатембург па затоа нуди 25 милиони евра за да дојде до титулата.

Па каде без судиите,ништо не праиме без нив.

и зашто е толку евтин?45 мил. најмалку треба за него.

Доста те бе, глејте ги Милан, ќе ја изгубат и оваа :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom