Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Aма ич не ме боли што се брои, си освоивме 3 бода и крај на прикаската ...
Tи честитав одамна три бода, него на ФБ цела вечер ме убедуваше дека правилото вика така дека правилото вика вака, демек се јас сум бил во право. И сеа кој е во право? Затоа ти викам дека некогаш треба да бидеш самокритичен спрема себе или својот клуб сеедно, а инаку трите бода веќе се запишани и лигата си продолжува, џабе ќе се разглаба повеќе на таа тема.

Tи честитав одамна три бода, него на ФБ цела вечер ме убедуваше дека правилото вика така дека правилото вика вака, демек се јас сум бил во право. И сеа кој е во право? Затоа ти викам дека некогаш треба да бидеш самокритичен спрема себе или својот клуб сеедно, а инаку трите бода веќе се запишани и лигата си продолжува, џабе ќе се разглаба повеќе на таа тема.

Eте во право си, Катанија оштетена е, сите аргументи ми паѓаат во вода.. Се надевам во иднина нема волкави огромни грешки да одат во полза на Јуве, ниту против Јуве... Се да си биде регуларно...
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 16:09 ---
Хинт: ај провери кога го добива шамарот овој, каде е топката?

Кога го добива боксот а не шамарот топката не е во негов посед и точно дека нема пенал, али за намерно удирање без топка знаеш и ти самиот каков картон се добива ...

Eте во право си, Катанија оштетена е, сите аргументи ми паѓаат во вода.. Се надевам во иднина нема волкави огромни грешки да одат во полза на Јуве, ниту против Јуве... Се да си биде регуларно...
.
my-name-is-earl-20090526144523_625x352.jpg

Го знаеш типов?
Кога тогаш ќе се деси нешто, дали против шинтерашите или против нас биланезите или некоја треторазредна екипа ќе ви го тури со си јајца, па судиите нема да "видат". И тогаш ќе боли, али ќе се деси, кај и да е, because karma, that's why.

Го знаеш типов?
Кога тогаш ќе се деси нешто, дали против шинтерашите или против нас биланезите или некоја треторазредна екипа ќе ви го тури со си јајца, па судиите нема да "видат". И тогаш ќе боли, али ќе се деси, кај и да е, because karma, that's why.

vas ve boli sto ne vi poklonuvaat penaii kako lani ko bonovi za rucek na student

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Го знаеш типов?

until then,gol di Muntari

6N2Fa.gif

Фановите на Интер и Милан изиграваат адвокати тука, како е могуче после калчополи секогаш кога имаше нешто вакво како на дуелот со катанија, Јуветус фановите на интер и милан викаа дека се грешки и дека е тоа нормално да се слулуваат е сега чим јувентус се врати на врвот одма излегувате со мислење дека се мести дај бе не бидете смешни, и више нека се затвори оваа дискусија како да се играло дерби д Италија па се изнапишаа непотребно 50 страници без везе, и пак не дојдовме до не којси заклучок...

Го знаеш типов?
Јас па мислам ова сега е кармата шо ви се враќа на сите за неправдите од минатите години.

Jubentasi, ic da ne vi cue, Pepe ke bide liniski so Bologna. ;)

541278_431845090210508_512245538_n.jpg
Microsoft Office Paint level: Kindergarden :facepalm:
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 17:40 ---
Официјално позната судиската тројка за мечот
Јувентус - Болоња, четврти судија Антонио Конте :D
yw77N.jpg
Овој бар се потрудил,ќе го биде за работа во некој геј-магазин.

Не разбирам итаљански , али видов -2 ....а само на прошлата утакмица имаше две грешки во корист за ѓубрентус :)

кхмммммм........ ТУТОДЕКО - > релевантен извор.

Цезар го мрази Јуве само затоа што не можел да го победи , и за судиските грешки. Интересно :свиркам:

"I hate Juventus, but only on a sporting level because they are the side who made me the craziest in Italy. I hardly ever beat them and that drove me mad!"

"Whoever takes charge of Juventus games is under a lot more pressure than anybody else," he said. "Referees make mistakes with all teams, but when they do so in Juventus' favour then people are going to think of the worst because of what happened in the past.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom