Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вакви тимови очи вадат цела сезона да завршат на времето четврти а од сезонава трети и кога ќе дојде квалификациското коло за влез во ЛШ тие испаѓаат од подпросечни тимови со кои и Вардар да падне, би имал надежи дека ќе помине понатаму. Ете таму губи Италија. Уште не почнала сезоната а тие веќе имаат еден претставник помалку во ЛШ. Не ме заебавај дека е реално да се испадне од Вердер или БрагаЗатоа што Италија губи ради тимови како Удинезе, Сампд. и Наполи....
Јуве, реков вчера, има друг проблем. Ќе извади топ резултат со некоја јака екипа на гости (Сити, Челзи), ќе го победи Реал ама повторно ќе ги плукне бодовите со анонимуси како Нордсјиланд, Лех, Салцбург, Бате (2 нерешени во 2008) итн. Едноставно не знаат како да одиграат со вакви подпросеци и со тоа ги компликуваат работите во групата. Следнава со Нордсјиланд дома ќе ја пишам сингл на 1000че X па ако Јуве пак се испосерат барем да ќарам нешто^А Јувентус ги остава во Торино главните алки во екипата и најдобриот и единствени напаѓач со ЛШ искустно седи на клупа до 70 минута. Вакво подценување на противникот немало и ќе нема, ама ако, пак нека се глупираат Конте и Марота.
Абе и ти држи вода муабетот, и не ти држи. Јас само спомнав бидејќи секогаш се гледа на нив како виновници, а другите екипи(го ставам и Интер) не можат да победат екипа од рангот на Нордсјиланд или Хајдук...Вакви тимови очи вадат цела сезона да завршат на времето четврти а од сезонава трети и кога ќе дојде квалификациското коло за влез во ЛШ тие испаѓаат од подпросечни тимови со кои и Вардар да падне, би имал надежи дека ќе помине понатаму. Ете таму губи Италија. Уште не почнала сезоната а тие веќе имаат еден претставник помалку во ЛШ. Не ме заебавај дека е реално да се испадне од Вердер или Брага![]()
aко сакаш споредба одма ќе ти напраам.... Малага има потрешено 100 милиончиња на засилувања задњиве 2-3 сезони... НОрд...или како и да се викаат немаат поише од 5 потрошено.... Јувентус е актуелен шампион на италија и не продаде ниту еден клучен играч + се засили со квалитетни играчи ... милан продаде 2 клучни а не купи ништо посебно....
Јуве, реков вчера, има друг проблем. Ќе извади топ резултат со некоја јака екипа на гости (Сити, Челзи), ќе го победи Реал ама повторно ќе ги плукне бодовите со анонимуси како Нордсјиланд, Лех, Салцбург, Бате (2 нерешени во 2008) итн. Едноставно не знаат како да одиграат со вакви подпросеци и со тоа ги компликуваат работите во групата. Следнава со Нордсјиланд дома ќе ја пишам сингл на 1000че X па ако Јуве пак се испосерат барем да ќарам нешто![]()
истото му го зборев ова на другар.... Јуве ќе тепа сите јаки што се...али мора да киксне против екипи како Нордсјиланд....За да иде далје сеа му требаат минимум 2 победи ( и тогаш не е баш сигурно) и 1 нерешена...така да ќе мора да се стегне малку поишеЈуве, реков вчера, има друг проблем. Ќе извади топ резултат со некоја јака екипа на гости (Сити, Челзи), ќе го победи Реал ама повторно ќе ги плукне бодовите со анонимуси како Нордсјиланд, Лех, Салцбург, Бате (2 нерешени во 2008) итн. Едноставно не знаат како да одиграат со вакви подпросеци и со тоа ги компликуваат работите во групата. Следнава со Нордсјиланд дома ќе ја пишам сингл на 1000че X па ако Јуве пак се испосерат барем да ќарам нешто![]()
Абе порано кога гледав, единствено битно ми беше да ги реметам другарите. Многу мерак ми се направи кога Интер испадна од Хелсингборг во квалификациите за ЛШ. Мерак ми направи и испаѓањето на Милан во група со Челзи, Херта, и Галатасерај кога изгубија во последно коло во Истанбул со 3-2 и не отидоа ни во УЕФА како трети туку завршија четврти. Сега генерално сум навивач на италијанскиот фудбал и не чекам со нетрпение кикс на италијански тим во Европа за да реметам некој. Убеден сум дека ако екипите кои вадат очи за тоа трето/четврто место, а се спомнати погоре, отстапат место на некоја поискусна екипа, Италија нема да останува уште на стартот на ЛШ со екипа помалку во истото натпреварување. На пример сезонава да беше Интер на местото на Удинезе, сигурно ќе ја поминеше Брага. Не викам дека ќе направеја чуда и ќе ја освоеја ЛШ ама барем Брага ќе им беше рутина.Абе и ти држи вода муабетот, и не ти држи. Јас само спомнав бидејќи секогаш се гледа на нив како виновници, а другите екипи(го ставам и Интер) не можат да победат екипа од рангот на Нордсјиланд или Хајдук...
Никогаш нема да фатите во кладилница. Никогаш!-Со Малага, ама не верувам дека ќе губат
- Срамота ќе биде да има сеир на ваша сметка после дуел со Партизан![]()
Што да се јавам. Шпанска екипа на некој шеик тепала италијанска екипа што се бори за опстанок. Јака работа...Ajde se ceka i Io Sono Interista da se javi xD
Абе и ти држи вода муабетот, и не ти држи. Јас само спомнав бидејќи секогаш се гледа на нив како виновници, а другите екипи(го ставам и Интер) не можат да победат екипа од рангот на Нордсјиланд или Хајдук...
Мислев на сеир пред утакмица поради нашиот настап во ова прекрасно натпреварување![]()