Serie A 2012/2013

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
N

Nicky Santoro

Гостин
Прво пошто неодговори дали ја гледаше ќе претпоставам појма немаш од натпреварот.
Јуве тргна со полуразервен состав кој баш и не се покажа. Во второ полувреме влегоја тројца првотимци и ги растртија прописно. Јасно (ако уште не ти е, првио тим на Јувентус е две класи подобар па доста му е едно полувреме)!
Блазеси му на јувентус што имаат супер состав.И базел така играат слично како вас.. првото полувреме со полурезервен состав и губат, па второто се разигруваат ...Еве и болоња денеска така изигра појачаноо во второ полувреме.Иначе е гледав утакмицава , не коментирам јас на слепо.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Блазеси му на јувентус што имаат супер состав.И базел така играат слично како вас.. првото полувреме со полурезервен состав и губат, па второто се разигруваат ...Еве и болоња денеска така изигра појачаноо во второ полувреме.Иначе е гледав утакмицава , не коментирам јас на слепо.
Факти си се факти, нема што , пред вистината и боговите молчат. :cenzura:
:tapp:

Член од
21 мај 2007
Мислења
422
Поени од реакции
141
Ај те молам просветли ме и објасни ми шо така му текна на Јуве да излези со резерви, имаја причина или за да ја местат утакмицата, од ќеф??? :tapp:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ај те молам просветли ме и објасни ми шо така му текна на Јуве да излези со резерви, имаја причина или за да ја местат утакмицата, од ќеф??? :tapp:
ЛШ против Челзи игрет мислам.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Точно така,кец у два излага,сумњива е,местена е 100%!!

N

Nicky Santoro

Гостин
Добро се извинувам ако се навреди некој од барбиките јувентини (n)
Навивате за Јувентус и сигурно нема да признаете...

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Местена е. Местена беше и Наполи - Јувентус пред 2-3 сезони. 0-1 1п, 3-1 2п.
Наполи играше со деца у прво, ама у второ направи 11 измени и одма ја врти. А бе мајстори, ја наместија и никој не се сомнева!

N

Nicky Santoro

Гостин
Местена е. Местена беше и Наполи - Јувентус пред 2-3 сезони. 0-1 1п, 3-1 2п.
Наполи играше со деца у прво, ама у второ направи 11 измени и одма ја врти. А бе мајстори, ја наместија и никој не се сомнева!
Добро,добро,...готово.Само мене ми е да не одмарате нареден пат одбрана или да се решите да играте поотворено па да паѓаат 7+ки.И не ме цитирајте повеќе џабе дискусијата секој ќе го брани своето мислење.

G

grande-juve

Гостин
^
И пречката на Бориело при резултат 1-0 за Џенова во 2 полувреме беше местена, всушност, тој момент е доказот за местенката.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.584
Поени од реакции
17.427
Добро се извинувам ако се навреди некој од барбиките јувентини (n)
Навивате за Јувентус и сигурно нема да признаете...
Дали можи да знам за кој тим навиваш ?

Патем ако тие барбики завршија сезона не поразени ама баш ме интересира што се останатите во околината, песчето на барбиката? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom