Serie A 2012/2013

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
N

Nicky Santoro

Гостин
А ти демек ги гледаше двете утакмици па знајш зошто имаше пресврт на резултатите.
Ако те интересира за рома незнам ама за Јуве прашај си ќе ти објаснам.
Me interesira ajde objasni mi za juve
--- надополнето: 16 септември 2012 во 21:40 ---
Што да видам на Јуве денеска? Што тоа наместија денес, жити се, просветли ме?
ne e namestija be bladam ostaj me imaj si ubava vecer kiss

Член од
21 мај 2007
Мислења
422
Поени од реакции
141
Me interesira ajde objasni mi za juve
Прво пошто неодговори дали ја гледаше ќе претпоставам појма немаш од натпреварот.
Јуве тргна со полуразервен состав кој баш и не се покажа. Во второ полувреме влегоја тројца првотимци и ги растртија прописно. Јасно (ако уште не ти е, првио тим на Јувентус е две класи подобар па доста му е едно полувреме)!

R

Rigel Kent

Гостин

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.445
Поени од реакции
87.160
Интер со никаква игра до трите бода :icon_lol:

Бранко цело второ полувреме не потсетуваше како тоа Гуарин имал пад во формата :facepalm:, фала богу го извадија, инаку до крајот уште 10 пати ќе повтореше

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Оваа сезона некако ми делува дека Јувентус нема некој јак конкурент за скудетото освен Напопли и можеби Фиорентина ама не верувам тие да се борат за титула сезонава нив ги гледам во битка за 3-тото место со Интер, Рома и Милан ама сепак рано е можеби Милан ќе се разиграат од следното коло. :)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Лани на Милан им даваа пеналчиња, годинава на Јуве, наредна година на Интер и сите среќни и задоволни ќе си бидат ..

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Абе не ми се веруа еј,свако коло ли ќе се прае муабет за местењето на јуве,па сеа и на рома:unsure:.Имате некој доказ декасе мести,или само колку да се лупне а?Не може свака утакмица да биде местена.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Лани на Милан им даваа пеналчиња, годинава на Јуве, наредна година на Интер и сите среќни и задоволни ќе си бидат ..
Е да, сега ти текна, а пред некое време се јадеше трици за Милан.
Ама сега то не е битно нели?

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Е да, сега ти текна, а пред некое време се јадеше трици за Милан.
Ама сега то не е битно нели?
Не е битно, мене ми одговара така ... БТВ само пеналот што го промаши Видал не беше пенал и илето се враќа му го фати голманот, али другиве 2 беа пенали...

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Не е битно, мене ми одговара така ... БТВ само пеналот што го промаши Видал не беше пенал и илето се враќа му го фати голманот, али другиве 2 беа пенали...
E добро де, и Милан од 10 или незнам колку пенали само 2 имаше што не беа пенали.. Ама не е секој толку интелегентен за да го промарши. И ако тоа значит нешто, онадак да ти кажам 100% точно дека Милан на еден натпревар од тие 2 непенали изгуби. Против Фиорентина беше.

Ама намерата не ми е да кажвам сега кој е право и кој криво, и кому му се судат поќе пенали, и тогаш и сеа сакам да кажам дека пеналите се составен дел од играта, и исто како што може да има чист недосуден пенал, така може да има и пенал што не постои.
Точно е и тоа дека сега ќе се согласиш со мене за ова, ама тоа го мразам најмногу, што гледате еднострано и само во своја корист.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom