Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Прво пошто неодговори дали ја гледаше ќе претпоставам појма немаш од натпреварот.
Јуве тргна со полуразервен состав кој баш и не се покажа. Во второ полувреме влегоја тројца првотимци и ги растртија прописно. Јасно (ако уште не ти е, првио тим на Јувентус е две класи подобар па доста му е едно полувреме)!
Блазеси му на јувентус што имаат супер состав.И базел така играат слично како вас.. првото полувреме со полурезервен состав и губат, па второто се разигруваат ...Еве и болоња денеска така изигра појачаноо во второ полувреме.Иначе е гледав утакмицава , не коментирам јас на слепо.

Блазеси му на јувентус што имаат супер состав.И базел така играат слично како вас.. првото полувреме со полурезервен состав и губат, па второто се разигруваат ...Еве и болоња денеска така изигра појачаноо во второ полувреме.Иначе е гледав утакмицава , не коментирам јас на слепо.
Факти си се факти, нема што , пред вистината и боговите молчат. :cenzura:
:tapp:

Ај те молам просветли ме и објасни ми шо така му текна на Јуве да излези со резерви, имаја причина или за да ја местат утакмицата, од ќеф??? :tapp:

Ај те молам просветли ме и објасни ми шо така му текна на Јуве да излези со резерви, имаја причина или за да ја местат утакмицата, од ќеф??? :tapp:
ЛШ против Челзи игрет мислам.

Точно така,кец у два излага,сумњива е,местена е 100%!!

Добро се извинувам ако се навреди некој од барбиките јувентини (n)
Навивате за Јувентус и сигурно нема да признаете...

Местена е. Местена беше и Наполи - Јувентус пред 2-3 сезони. 0-1 1п, 3-1 2п.
Наполи играше со деца у прво, ама у второ направи 11 измени и одма ја врти. А бе мајстори, ја наместија и никој не се сомнева!

Местена е. Местена беше и Наполи - Јувентус пред 2-3 сезони. 0-1 1п, 3-1 2п.
Наполи играше со деца у прво, ама у второ направи 11 измени и одма ја врти. А бе мајстори, ја наместија и никој не се сомнева!
Добро,добро,...готово.Само мене ми е да не одмарате нареден пат одбрана или да се решите да играте поотворено па да паѓаат 7+ки.И не ме цитирајте повеќе џабе дискусијата секој ќе го брани своето мислење.

^
И пречката на Бориело при резултат 1-0 за Џенова во 2 полувреме беше местена, всушност, тој момент е доказот за местенката.

Гасперини нов тренер на Палермо :cool:

Maurizio+Zamparini+Citta+di+Palermo+Pre+Season+elGHKsAqKC-l.jpg

Доџите сад јер сме доста зајебавали

Добро се извинувам ако се навреди некој од барбиките јувентини (n)
Навивате за Јувентус и сигурно нема да признаете...
Дали можи да знам за кој тим навиваш ?

Патем ако тие барбики завршија сезона не поразени ама баш ме интересира што се останатите во околината, песчето на барбиката? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom