Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Една пофалба од мене до Рома за Маркињос, одличен трансфер. Ако Тиаго Силва во животна форма вреди 42 милиони, нема теоретски шанси дете 19 години да вреди 35. Така да, секоја чест.

Стварно рокнаа 35 милки?

Порано ваквите потенцијали се собираа за 10 милки и кило скара

Можда има потенцијал ама одлична зделка за Рома.

943640_570870592963187_1950790594_n.png

:icon_lol:

Незнам што толку ја фалите Рома за зделкава... шеицине им понудиле од прва 35 милиони за 19 годишниот Маркињос, и се разбира дека овие нема да му ја мислат двапати дали да ја прифатат понудата. Рома не се ценкала за повеќе пари, туку одма ја прифатила понудата... сега со тие 35 мил. ќе си земат 4 играчи и ќе си :свиркам:

Не знам дали е дискутирано тука, но Серија А ќе нема да има на Телма годинава.

Sigurno?!a so najavite deka MTV gi kupila pravata,kolku e vistina,eden clen vikase deka e gotova rabotata..

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

Наместо одговори, ми се допаѓа ти ставив :ROFLMAO:. Што значи на лошо е работава и стварно ќе нема на Телма...

Инаку лошо ќе е ако нема ни на МТВ, на компјутер се ќе треба да гледам. Мене ми е одличен компјутерот за такви работи, ама не е тоа тоа :)

Ако газдата на Телма нема пари Фудбалов да го купи, не знам чиј газда на некоја ТВ ќе има у земјава.
На Макпетрол мислам беше истиот човек.

Разочаран сум од управата што го дадоа Лоди во Џенова, со него каде-каде покомпетентни ќе бевме и можеби ќе успеевме да грабнеме место во Лига Европа. Се надевам дека Маран ќе најде добра замена за него. Плус кој ќе ги шутира слободните сеа...

:pos: ^

Него драстично се намалени шансите за МТВ иако сакаат, многу пари требаат за Калчо преноси сезонава, најверојатно после години и години и години ќе глеаме Калчо на некој друг странски канал по кабловскиве и дигиталниве, најверојатно Арена.
Тоа е ...

Ќе гледаат тиа што имаат,ние ќе го цицамо:tapp:.Како не им е срам бе,од турски срања глава не моем да дигнем,сеа и ова го укинаа.Стварно не знам како не можат пари барем за Сериа А да обезбедат.

Овие Арена Спорт програмите на Макс Тв нели ги пуштаат само за Лига на Шампиони и Лига на Европа?
Со пакетот Max Football гледајте ги натпреварите од UEFA Лига на Шампиони и Лига Европа на MaxTV, како и Кралскиот куп на Шпанија. 249 ден :LOL:

Sigurno?!a so najavite deka MTV gi kupila pravata,kolku e vistina,eden clen vikase deka e gotova rabotata..

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
Ќе се распрашам за МТВ, според тоа што го знам многу пари барале за Серија А, а МТВ тешко да и го дадат поради xy причини. Патем Макпетрол е во фаза на распаѓање, на големо се збори дека го префрлаат капиталот, накратко да не ве замарам, тешко дека ќе гледаме Серија А на нашиве...

На Телекабел има ли Арена?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom