Marchelo93
Дипломиран Џаболебар
- Член од
- 10 јули 2011
- Мислења
- 1.931
- Поени од реакции
- 1.999
Тоа е,во недостаток на мозок и идеја,најлесно е да си го дадеш газот за да добиеш пари.Иначе мислам дека газдата на Рома има италијанско потекло.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Roma bese predadena na drugi sopstvenici zosto maka macese 10 godini so finansiski problemiТоа е,во недостаток на мозок и идеја,најлесно е да си го дадеш газот за да добиеш пари.Иначе мислам дека газдата на Рома има италијанско потекло.

Roma bese predadena na drugi sopstvenici zosto maka macese 10 godini so finansiski problemi![]()
Болје да нема Италјанско потекло газдата,него да има мафијашко потекло![]()
Сеа не закопа братБолје да нема Италјанско потекло газдата,него да има мафијашко потекло![]()

Znaev deka juventasi ke me citiraat ...Сеа не закопа брат![]()

Па знаеме колку ти фаќа кликерот затоаZnaev deka juventasi ke me citiraat ...![]()

Па знаеме колку ти фаќа кликерот затоа![]()

Барем не лажи... Кој пат те читам од уста не ги извади Јуве а сеа овде ми држиш предавања по култура и како тоа не се спушташ на ниво кога ти сам не доведе до т.н твое нивоКој си ја има мувата на капата...Инаку во врска со колку ми фака кликерот,ке бидам културен,нема да те извреѓам,да не паднам на твое ниво,само ке ти кажам дека по пп може на било која тема да разговараме.А и прво пиши колку годинки имаш,за да знам дали вреди да си ја абам тастатурава на тебе!
кисЧе
пс.Во постот мислев на Де Лаурентис,ама ти се истрча како...ај да не вреѓам сеа,се зареков![]()
.. Мислам како сакаш не ни имам намера да се расправам или да ти докажувам нешто ама не заборавај дека те имаме читано и порано и знаеме колку толку за твоите ставови. Не си некој новајлија.Барем не лажи... Кој пат те читам од уста не ги извади Јуве а сеа овде ми држиш предавања по култура и како тоа не се спушташ на ниво кога ти сам не доведе до т.н твое ниво.. Мислам како сакаш не ни имам намера да се расправам или да ти докажувам нешто ама не заборавај дека те имаме читано и порано и знаеме колку толку за твоите ставови. Не си некој новајлија.
А за тоа дека си мислел на Де Лаурентис мало морген не пиеме нафта.