Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа е,во недостаток на мозок и идеја,најлесно е да си го дадеш газот за да добиеш пари.Иначе мислам дека газдата на Рома има италијанско потекло.

Овој што дојде во интер не верувам дека ќе вложува многу во трансфери, мислам дека попрво ќе изгради нов стадион.

Тоа е,во недостаток на мозок и идеја,најлесно е да си го дадеш газот за да добиеш пари.Иначе мислам дека газдата на Рома има италијанско потекло.
Roma bese predadena na drugi sopstvenici zosto maka macese 10 godini so finansiski problemi ;)

Друга работа ако не сте добро информирани на Рома газдата има Италијанско потекло...

За нова тема ќе чекаме распоредот или не? Оти како што гледам на темава веќе се дискутира за 2013/2014 сезона...

^ Мислам дека мора да се чека распоред, не сум сигурен кој имаше отворено тема сега брзо за некоја од другиве лиги и темата беше избришана пошто уште немало распоред...

Па знаеме колку ти фаќа кликерот затоа :)

Кој си ја има мувата на капата...Инаку во врска со колку ми фака кликерот,ке бидам културен,нема да те извреѓам,да не паднам на твое ниво,само ке ти кажам дека по пп може на било која тема да разговараме.А и прво пиши колку годинки имаш,за да знам дали вреди да си ја абам тастатурава на тебе!
кисЧе :D
пс.Во постот мислев на Де Лаурентис,ама ти се истрча како...ај да не вреѓам сеа,се зареков:)

Кој си ја има мувата на капата...Инаку во врска со колку ми фака кликерот,ке бидам културен,нема да те извреѓам,да не паднам на твое ниво,само ке ти кажам дека по пп може на било која тема да разговараме.А и прво пиши колку годинки имаш,за да знам дали вреди да си ја абам тастатурава на тебе!
кисЧе :D
пс.Во постот мислев на Де Лаурентис,ама ти се истрча како...ај да не вреѓам сеа,се зареков:)
Барем не лажи... Кој пат те читам од уста не ги извади Јуве а сеа овде ми држиш предавања по култура и како тоа не се спушташ на ниво кога ти сам не доведе до т.н твое ниво :) .. Мислам како сакаш не ни имам намера да се расправам или да ти докажувам нешто ама не заборавај дека те имаме читано и порано и знаеме колку толку за твоите ставови. Не си некој новајлија.
А за тоа дека си мислел на Де Лаурентис мало морген не пиеме нафта.

Барем не лажи... Кој пат те читам од уста не ги извади Јуве а сеа овде ми држиш предавања по култура и како тоа не се спушташ на ниво кога ти сам не доведе до т.н твое ниво :) .. Мислам како сакаш не ни имам намера да се расправам или да ти докажувам нешто ама не заборавај дека те имаме читано и порано и знаеме колку толку за твоите ставови. Не си некој новајлија.
А за тоа дека си мислел на Де Лаурентис мало морген не пиеме нафта.

ok

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom