Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа станува луксуз кај нас.Ќе им раскажувам на внуците како едно време имало Премиер лига на македонски телевизии а тие ќе ми кажат :Дедо не тропај глупости нели гледаш дека си сенилен пак си се посрал во фотелјата.

После една година од постов ситуацијата станува бетер Премиер, Примера, Калчо, Бундес па и ЛШ.. кај и да е мислам дека ќе се прекине со закон да се дава спорт на македонски канали за без пари.

На Телекабел има ли Арена?

Само на Макс ТВ ја има Арена (и можеби на некоја кабловска која ја емитува на „диво“ : ) ), и тоа за ЛШ/ЛЕ, е сеа ако склучат договор оваа година и за Калчо, ако не откупи некоја наша телевизија, може и тоа ќе го има.
Иначе на Арена, има Франција 1, Калчо.

Само на Макс ТВ ја има Арена (и можеби на некоја кабловска која ја емитува на „диво“ : ) ), и тоа за ЛШ/ЛЕ, е сеа ако склучат договор оваа година и за Калчо, ако не откупи некоја наша телевизија, може и тоа ќе го има.
Иначе на Арена, има Франција 1, Калчо.
Тие се тие дилови кои се прават кај нас, Телеком си се бог и батина :)

Тие се тие дилови кои се прават кај нас, Телеком си се бог и батина :)

Телеком па го нема Приме, а колку што знам на Арена иде само ЛШ и ЛЕ, друг никаков програм не иде преку Мах тв, освен оргиналните Арена спортови каде што се емитува 24 часовна програма.

Еве што нудат србиве за 2013/2014
Od sportova i liga naredne sezone za sad nam je potvrdjeno:
· Fudbal – UEFA Liga šampiona, UEFA Evropska liga, Evropski super kup, Kvalifikacije za Svetsko Prvenstvo 2014, Jelen Super Liga, italijanska Serija A, francuska La liga, Kup Francuske, Kup Nemačke, Capital One Kup, Hrvatska nogometna liga, Bosanska Premer liga, Prvenstvo Brazila, Libertadores Kup, Kup Južne Amerike, MLS (Američka liga), Liverpool TV, Arsenal TV, Borussia TV, Milan Channel TV, prijateljske utakmice – od avgusta
· Košarka – ABA Jadranska liga, Španska ENDESA liga, Košarkaška liga Srbije, Srpska Super liga – os septembra

· Rukomet – EHF (uključujući i Ligu šampiona) od oktobra , Nemačka Bundes liga – od septembra
· Odbojka –Svetska liga –od maja , Grand Prix – od avgusta , FIVB odbojka na pesku – od jula.
· Hokej – NHL – od oktobra
· Američki sportovi – NFL – od septembra
· Box – Top Rank – od septembra
· Atletika - Dijamantska liga - os maja do septembra
· Tenis – ATP 250, Croatia Open - jul, Bet at Home KUP Kitzbuhel -avgust, Zagreb Indoor -februar, WTR Open - februar, Copa Claro - februar, Del Ray Beach – februar/mart
· Poker –World Poker Tour 4, 5,6 - od septembra

Srdačan pozdrav,
Arena Sport

Сите за засилуваат,само Интер никако да се засили,тек ќе договори играч,ќе го земе некој друг или ќе го блокира трансферот.
Иначе не знам дали знаете,има нов левел во сиромаштијата...сиромаштија левел-Интер.

Најнискиот левел од сиромаштијата се вика и бедотија-Интер :icon_lol: :P

Сеа за сеа само у Кам Маркет :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

64070_548873078482112_970459019_n.jpg

Пејо ти ја препорачувам XD

Море Руни да дојде кај нас, одма ќе му ја оправиме косата

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom