Mondonico
ВАР експерт
- Член од
- 15 јануари 2013
- Мислења
- 10.445
- Поени од реакции
- 19.082
али кај е логиката само берлускони местел? демек Ањели , морати не местат? нема кај што не се мести....ЛШ се местат натпревари не па за една лига.... Реал и барса се утепаа од местење во исто коло знам и двата тима играа кец у два...чиста коенциденција така ? или па во англија виган што местеше последниве 2-3 сезони кога во последни кола тепаа све живо и диво...знам еднаш ги тепаа по ред јунајтед, челзи , ливерпул сити...цела година неможат да тепаат и на крај демек чисто тепаат...затоа викам нема кај што не се мести пошо милионски суми се во прашање...така да не глумиме светци тука....само италијаните сами се издаваат и казнуваат додека другиве федерации мижат и прогледуваат низ прсти само да не си ги уништат лигите ко што направија италијанците...![]()
Пријателе, јас не реков ништо друго освен тоа што ако верувате дека се мести, треба да имате барем малку во глава кој отприлика вие (оние кои веруваат во наместените) верувате дека мести.
Според некој ќе е Морати, според друг Ањели, според трет Берлускони и така натаму. Но, тоа е всушност поентата ти што го рече. Секаде има судиски грешки и чудни резултати, а корисникот кој ми реплицираше на постот каде јас реков дека верувам оти судиските грешки се само грешки и среќа за некои тимови, а несреќа за другите, тој рече дека не било така, туку дека биле намерни и заврши со реченицата дека италјанскиот фудбал тоне. Сигурно сакаше да каже дека тоне ради тие судиски грешки и влијанија, нешто што нема логика оти судиите секаде прават грешки, не помалку отколку во Италија...
...

.