Mr.47
Juve Fan
- Член од
- 29 јули 2008
- Мислења
- 10.058
- Поени од реакции
- 6.084
Карневалот заврши - Извади ја периката
ау немоем
![]()
Сликава ќе да е од лани, и на крај сепак они петарда извадија од мрежата.
Инаку интересна парола

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Карневалот заврши - Извади ја периката
ау немоем
![]()

Важно вас ве пеглавме сред Милано, лекција по фудбал беше тоа...да даДодека не ја победат Пескара нема ЛШ.![]()

Важно не сте пред Милан на табела.Важно вас ве пеглавме сред Милано, лекција по фудбал беше тоа...да да![]()

a јуве го лапна и од милан и од интер и од рома..чим идеме по таа логика...Јуве, Наполи и Фиорентина, милан гo лапнаа и тоа дома од Фиорентина 1-3 ...
...ама важно ја плесна Фиорентинаa јуве го лапна и од милан и од интер и од рома..чим идеме по таа логика...

a јуве го лапна и од милан и од интер и од рома..чим идеме по таа логика...
razlikaa megju Juve i milan inter e 10+ boda a Fiorentina milan inter 2 i ima sanski da zavrsat so isto bodovi za razlika od goretakozvanoto

),туку на тоа каков играч бил...Голема грешка прават некои кога викаат дека како може да е јак фудбалер кога пр. не играл финале ЛШ или слично.Па затоа што игра цела кариера во Рома,а не во некој подобар клуб(со сета почит кон Рома и навивачите).
))Па друже јебига судиите ви поклонуваат пенали у 98минута, мора малце да ви помогнат од мртвите да се дигнетеВажно не сте пред Милан на табела.![]()

Моеш ти подобро од ова ВукиПа друже јебига судиите ви поклонуваат пенали у 98минута, мора малце да ви помогнат од мртвите да се дигнете![]()
Не биди јувенташ 
И петокот слободен. Се судело онаков слободен, па дури и гол даде Милан, глупости....Па друже јебига судиите ви поклонуваат пенали у 98минута, мора малце да ви помогнат од мртвите да се дигнете![]()
исто така последната сезона кога играа лш завршија и 11 во италија...така да ќе им треба поголем фонт на играчи ако сакаат да се држат во италија и во ЛШ...Да,но мислам дека и Фиорентина ако си го задржи тимов сигурен сум дека ќе догура до осмина финале без никаков проблем.Исто знаеме последната сезона кога играа несреќно испаднаа од Баерн со голот на Клосе од офсајд ако не се лажам.Сакам да кажам ги гледам сезонава како играат и со какви играчи располагаат така да ако си го задржат тимов кој што им е одличен би било интересно да се видат во ЛШ.

Лично мене ако ме прашувате,после Занети,Тоти е најголемата легенда во поновата историја од Италјанскиот фудбал.
Да има некаква прилика некој од овие да дојдат и да играт за Арсенал макар и на 50години,би ги дочекал со раширени раце))