Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Да,но мислам дека и Фиорентина ако си го задржи тимов сигурен сум дека ќе догура до осмина финале без никаков проблем.Исто знаеме последната сезона кога играа несреќно испаднаа од Баерн со голот на Клосе од офсајд ако не се лажам.Сакам да кажам ги гледам сезонава како играат и со какви играчи располагаат така да ако си го задржат тимов кој што им е одличен би било интересно да се видат во ЛШ.
Како поинаку швабите би поминале италијанска екипа во ЛШ? :D

На Фиорентина формата и е моментална 3 кола е мизерија 3 игра добро. Сетите се се од какви екипи има загубено.
Со истиот состав играше дома со Пескара и изгуби.
Многу се мотивирани против големи екипи а од мали го јадат.
Ако го продадат Јоветич и Куадрадо сигурно ќе се врати во Удинезе тешко да поминат група ако идат во ЛШ

Ова изгледаше на натпревар помеѓу Јоветиќ и Љајиќ кој на крајот заврши 2:2...:D

Шала на страна само Јуве у фаза по групи асално го плескаа :D
Му го исплескаа газот тогаш ама ако не те мрзи ѕирни претходните два пати кога играле во група како поминал Баерн(сите мечеви се од овој век, пред тоа немале меѓусебни). На двапати Јуве им заврши прв во група со 3 победи од 4 меча. Баерн тогаш успеа да искористи да ја исплеска најслабата италијанска екипа која некогаш учествувала во групите во ЛШ.

Јуве, Наполи и Фиорентина, милан гo лапнаа и тоа дома од Фиорентина 1-3 ...

Абе тоа не е мерило, Рома нели им даде и на Милан и на Фиорентина по 4-ри гола, сепак залужува ли да игра ЛШ ? Не !!!

Абе тоа не е мерило, Рома нели им даде и на Милан и на Фиорентина по 4-ри гола, сепак залужува ли да игра ЛШ ? Не !!!

па да беа тука негде со бодиви ДА! ама не се и за тоа не...

Да,но мислам дека и Фиорентина ако си го задржи тимов сигурен сум дека ќе догура до осмина финале без никаков проблем.Исто знаеме последната сезона кога играа несреќно испаднаа од Баерн со голот на Клосе од офсајд ако не се лажам.Сакам да кажам ги гледам сезонава како играат и со какви играчи располагаат така да ако си го задржат тимов кој што им е одличен би било интересно да се видат во ЛШ.

Немам ништо против и Фиорентина да оди, но ете Наполи го гледам како екипа која подалеку би стасала во ЛШ ..

Најдобро за лигата ќе е таму да се Милан и Јуве а трета екипа....искрено не знам која би направила добри резултати.

Наполи некако не ми се сигурни.

Дела Вале најави летово два до три големи засилување за Фиорентина.Со тие играчи и овој тим сега што го има заслужува повеќе и од Милан и од Наполи да иде у ЛШ.Плус играат најубав фудбал за око и доста офанзивен.

carnevale-%C3%A8-finito-togliti-la-parrucca-conte-juve-gobbo-tifosi-fiorentina.jpg

Карневалот заврши - Извади ја периката :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

ау немоем

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Koj беше тој шо се радвеше на головите од Фиорентина малце ко чукнат? Газдата дан е :eek:?

Дела Вале најави летово два до три големи засилување за Фиорентина.Со тие играчи и овој тим сега што го има заслужува повеќе и од Милан и од Наполи да иде у ЛШ.Плус играат најубав фудбал за око и доста офанзивен.
Епа ај ако не да се повлечеме ние,и Наполи за да има место за вас зошто го измлативте Интер...

Доста ви е Лига Европа за следна година.

Koj беше тој шо се радвеше на головите од Фиорентина малце ко чукнат? Газдата дан е :eek:?

da... inace ova mu bese edno od ponormalni radvanja... ednas se raduvase kako da e na tripcinja na trans zurka...inace zver e

Додека не ја победат Пескара нема ЛШ. :icon_lol:
И Сиена, Атланта и Удинезе играат убаво за око и они ги исплескаа убаво. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom