Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Е да ти се плукнам во среќата што ја има Интер. Кај се бориме за тоа скапано трето место па и немаме среќа со повредите. Не знам што форсираат добри играчи во скапаново натпреварување, не е на нивото на екипи ко Интер/Јуве/Милан, тука шансата треба да си ја бараат тимови ко Удинезе, Виола итн. А башка и немаме некој преголем избор на напаѓачи ко Јуве на пример, сега ќе треба да крпиме со Роки. Иако јас сум сигурен дека Страма ќе ја игра елката од сега па натака, со Касано и Репот ко напаѓачи а Ковачич позади нив. Не ја гледав вчера утакмицата али ко што прочитав на фан клуб Интер Ковачич играл нешто подефанзивно од тоа што го играл во Динамо, само се надевам дека Страма ќе го игра што поофанзивно бидејќи детево е одлично кога е поофанзивно.
А Наполи смрдљаците нека цркнат, си играат курташак само за да се фокусираат на Серија А, гниди мртви, ради такви ко нив Италија ќе губи места у ЛШ.

Што побрзо опоравување. (y)
Ти најдобро си знаеш. :icon_lol: Се шалам, ипак фала на поддршката. :)

Од Милан официјално му посакале побрзо да се опорави Милито.

Иначе малце ми се фејк сите овие лила нека оздрави побргу,се најдобро итн итн коментари
Мене лично дека ми е жал дека човекот Диего Милито се повредил и сега ќе треба да се опоравува 6-7 месеци тоа да,ама да кажам дека ми е криво дека најдобриот напаѓач на Интер конкурент за пласман во европа им се повредил,би било лицемерно и дури безобразно.

Гајле ми е колку што веројатно на јувенташ или интераш му е гајле што на Милан им се повреди Де Јонг најдобриот деструктивец во средина до крај на сезона.

Иначе малце ми се фејк сите овие лила нека оздрави побргу,се најдобро итн итн коментари
Мене лично дека ми е жал дека човекот Диего Милито се повредил и сега ќе треба да се опоравува 6-7 месеци тоа да,ама да кажам дека ми е криво дека најдобриот напаѓач на Интер конкурент за пласман во европа им се повредил,би било лицемерно и дури безобразно.

Гајле ми е колку што веројатно на јувенташ или интераш му е гајле што на Милан им се повреди Де Јонг најдобриот деструктивец во средина до крај на сезона.

абе за вас не е проблем ако ви се повреди некој пенали ви свират скоја утакмица како и да е

Не значи дека ако од респект пишеме побрзо оздравување значи дека е лицемерије.Сепак Милито сите го респектираме како голем спортист пред се Без разлика што игра за ривал...Истото го имавме пишано и за Касано и за Гатузо кога имаа друг вид на повреда така да не гледам ништо лицемерно.Не сме ние некои Ултраси па да правиме натписи за да кажеме дека ни е мило што Милито е повреден.

Да де вие само пеете по трибини да умре некој. Многу сте грижливи си ебало мамата. ;)

Да де вие само пеете по трибини да умре некој. Многу сте грижливи си ебало мамата. ;)
Ние:facepalm: па прочитај што пак напишав ако си неписмен а знам дека не си!!

Најдобар моментално им е Касано, а Милито е даааааааааааалеку од својата форма ... Кога Касано беше казнет гол не можеа да дадат Интер ..

Со каков и состав да играл Наполи, срамно е 0-3 од Плзен. Лацио и Интер ќе поминат, затоа што извадија одлични резултати. Сега, треба да се игра со добар состав, но уште не можам да разберам што барал Милито да игра вчера. Та нели само што се опорави од повреда... Во секој случај, голема загуба за Интер, но ако се средат јас мислам дека нема многу да се осети...

Голема загуба за Интер, но уште поголема несреќа за самиот Милито, прерасна во одличен играч и остави голем белег со Интер во Европа и Италија, не заслужи вака да ја заврши кариерата, да се надеваме дека целиот рехабилитационен процес ќе оди во најдобар ред и наредната година повторно да го видиме на теренот, па да си ја заврши кариерата како што доликува.

Сите тажни, Абате среќен :P.
Шала на страна, голема загуба за Интер и Милито, одличен фудбалер беше иако во последно време игра онака послабо сепак е една од поважните алки во Интер, се повреди во период кога беше најпотребен на клубот.

Огромна загуба за интер, лесно опоравување на Милито.....
Ако е вистина дека сте тргнале во РВН немам коментар.

Inter target Van Nistelrooy?

Да ви кажам дека ми е жал за него ќе ве измамам.
Ај и така беше при крај на кариерата, ова ќе му помогни полесно да си ја прифати судбината.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom