M
Mario Gómez
Гостин
Што побрзо опоравување. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти најдобро си знаеш.Што побрзо опоравување.![]()
Од Милан официјално му посакале побрзо да се опорави Милито.
Иначе малце ми се фејк сите овие лила нека оздрави побргу,се најдобро итн итн коментари
Мене лично дека ми е жал дека човекот Диего Милито се повредил и сега ќе треба да се опоравува 6-7 месеци тоа да,ама да кажам дека ми е криво дека најдобриот напаѓач на Интер конкурент за пласман во европа им се повредил,би било лицемерно и дури безобразно.
Гајле ми е колку што веројатно на јувенташ или интераш му е гајле што на Милан им се повреди Де Јонг најдобриот деструктивец во средина до крај на сезона.
НиеДа де вие само пеете по трибини да умре некој. Многу сте грижливи си ебало мамата.![]()
Од Милан официјално му посакале побрзо да се опорави Милито.
Иначе малце ми се фејк сите овие лила нека оздрави побргу,се најдобро итн итн коментари
Мене лично дека ми е жал дека човекот Диего Милито се повредил и сега ќе треба да се опоравува 6-7 месеци тоа да,ама да кажам дека ми е криво дека најдобриот напаѓач на Интер конкурент за пласман во европа им се повредил,би било лицемерно и дури безобразно.
Гајле ми е колку што веројатно на јувенташ или интераш му е гајле што на Милан им се повреди Де Јонг најдобриот деструктивец во средина до крај на сезона.
така е...и на крај па Јуве ќе јаде суспензија некоја како и да еабе за вас не е проблем ако ви се повреди некој пенали ви свират скоја утакмица како и да е