Најпрво преиспитај го болдираното. Замисли "освен" Пирло... хахахха. Тоа ти е исто како Интер да го земе Кака и овој повторно да почне да игра слично како во Милан и јас да ти кажам дека Интер не зел ништо друго "освен" Кака...

Овде ти е апсолутно потценет Пирло, бидејќи изгледа не си свесен за неговиот квалитет. Овде зборуваш за играч од светска класа кој е способен сам да промени и води тим.
Најважен после Пирло и Видал е трансферот на Лихштајнер (кого случајно си го заборавил). За жал овој играч е потценет од противниците, а дури и од некои навивачи на Јуве. Да си фан на Јуве ќе знаеш дека не постоеше позиција послаба позиција од десен бек во сезоните 2009/2010 и 2010/2011.
И се разбира ако не си го гледал Лихштајнер во Лацио и него ќе го сметаш за анонимус. Но, тој беше одличен и таму.
За Вучко и самиот си кажа дека пристигна со веќе изградено име, иако јас го сметам за играч кој е доста неконстатен. Играч кој знае да те изнервира и израдува до бескрај во било кој момент.
Матри и Барзаљи дојдоа уште во зимата 2011. Матри беше солиден стрелец во мал тим. Во Јуве покажа добри партии во првата година, па потоа падна и тоа многу. Матри е само добар играч и ништо повеќе. Никој не го прави кој знае што. Барзаљи пак сигурно не дошол случајно. Играше во Италија многу време, беше кај Волфсбург одличен на почетокот кога отиде и ако не си знаел беше дел од тимот 2006 на Италија. И дури одигра 2 натпревари па и не е некој анонимус

Исто така го заборави и Касерес, кој исто така не е анонимус
Исто така заборави и колку Маркизио се подобри, што имаше големо влијание врз успехот на Јуве. Така да тие анонимус кој ги споменуваш имаат многу мал удел во успехот на Јуве. На Падоин кој е веќе една година во Јуве му се бројат на прсти настапите, а Џакерини е користен како џокер и ништо повеќе. И што е најважно ниту еден од играчите кој пристигна во Јуве не беше 20 години. Значи сите имаа одредено акумулирано искуство.
Наброј такви видови на трансфери кај Интер, па ќе видиш дека ги нема никаде.
Можам да ти напишам уште 10 страни но мислам дека ме сфати

.
Поздрав сега и со среќа утре во ЕЛ, гледајте да поминете зашто нема лошо да ни дојде тој рејтингот...