- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 41.400
- Поени од реакции
- 123.353
Во натпреварот против Фиорентина играчот на Виола спречи центаршут, значи да не изиграше со рака ќе беше центаршут каде што можеше и да падне гол а и да биде расчитена опасноста, но сепак раката го спречи тоа. А вчера тоа на Камбијасо врска немаше од пенал, прво Камби влезе со клизач а подоцна го чепна топката во раката но како и да е таа ќе завршеше до Ханданович бидејќи ударот беше премногу млитав. Апла несакајки беше она на Камби, немаше теорија да свирне таков пенал очајниот Рицоли. А она второто на Переира можеше и да го свирне, језда сам си ја напуца топката у рака али можеше да биде доста опасно по голот на Интер. Али како и да ја вртиме Рицоли поише не оштети нас отколку Наполи. Планинарот Бехрами требаше да јаде црвен, гол од офсајд ни дадоа, повеќе не треба да коментирам.abe ne me teraj sea da baram mislenjata, mislam bese protiv fiorentina.oni igraa so raka u 16 i bese nenamerno nemase ni vlijanie na akcijata i vi dadoa penal, ama dobro nauciv vise sekogas vie ste u pravo sekogas vie ste osteteni vie imate najdobar humor i sl
Се на се судењето беше апла лошо, настрана тоа дали има или нема оштетени, Рицоли вчера беше катастрофален.