Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
abe ne me teraj sea da baram mislenjata, mislam bese protiv fiorentina.oni igraa so raka u 16 i bese nenamerno nemase ni vlijanie na akcijata i vi dadoa penal, ama dobro nauciv vise sekogas vie ste u pravo sekogas vie ste osteteni vie imate najdobar humor i sl
Во натпреварот против Фиорентина играчот на Виола спречи центаршут, значи да не изиграше со рака ќе беше центаршут каде што можеше и да падне гол а и да биде расчитена опасноста, но сепак раката го спречи тоа. А вчера тоа на Камбијасо врска немаше од пенал, прво Камби влезе со клизач а подоцна го чепна топката во раката но како и да е таа ќе завршеше до Ханданович бидејќи ударот беше премногу млитав. Апла несакајки беше она на Камби, немаше теорија да свирне таков пенал очајниот Рицоли. А она второто на Переира можеше и да го свирне, језда сам си ја напуца топката у рака али можеше да биде доста опасно по голот на Интер. Али како и да ја вртиме Рицоли поише не оштети нас отколку Наполи. Планинарот Бехрами требаше да јаде црвен, гол од офсајд ни дадоа, повеќе не треба да коментирам.
Се на се судењето беше апла лошо, настрана тоа дали има или нема оштетени, Рицоли вчера беше катастрофален.

Во натпреварот против Фиорентина играчот на Виола спречи центаршут, значи да не изиграше со рака ќе беше центаршут каде што можеше и да падне гол а и да биде расчитена опасноста, но сепак раката го спречи тоа. А вчера тоа на Камбијасо врска немаше од пенал, прво Камби влезе со клизач а подоцна го чепна топката во раката но како и да е таа ќе завршеше до Ханданович бидејќи ударот беше премногу млитав. Апла несакајки беше она на Камби, немаше теорија да свирне таков пенал очајниот Рицоли. А она второто на Переира можеше и да го свирне, језда сам си ја напуца топката у рака али можеше да биде доста опасно по голот на Интер. Али како и да ја вртиме Рицоли поише не оштети нас отколку Наполи. Планинарот Бехрами требаше да јаде црвен, гол од офсајд ни дадоа, повеќе не треба да коментирам.
Се на се судењето беше апла лошо, настрана тоа дали има или нема оштетени, Рицоли вчера беше катастрофален.
dobro be ajde za inter nikogas i nikad ne e penal za drugi vie kako ke kazete taka e

6992_10151293385304127_1636008273_n.jpg

Не сум сигурен дали коментаторот коментира утакмица или погреб :coffee:

Не сум сигурен дали коментаторот коментира утакмица или погреб :coffee:
Не сум сигурен дали Џеновјаните (Сампдорија и Џенова) се живи или се мртовци :). Губат ко луди и двете а Сампдорија има една победа во меѓусебната и толку.

Не сум сигурен дали Џеновјаните (Сампдорија и Џенова) се живи или се мртовци :). Губат ко луди и двете а Сампдорија има една победа во меѓусебната и толку.
И вгодина сакат да играт градско дерби, во втора лига :D

Po bedna ekipa od lazio koga igraa na gosti nema , ko picki igraat , samo se branat , se otvarat samo koga igraat na domashen teren , lele kolku bedno igraat , i protiv Juve 0-0 nitu edna akcija , dojdoa za bod , pa i vecerva protiv Bolonja 0-0 . Ne odi samo na domashen teren , osobeno vo Serie A , kade bodovite na gostinskite tereni se mnogu vazhni .

Epa za Champions League ovaa ekipa na Lazio nema shansi , podobro da odaat Juve , Inter , Napoli ili pak Milan , ke igraat podobro ke pokazhaat neshto , ne vaka , pa potoa Serie A e slabo prventsvo , gubime poeni vo Evropa , pa ke gubis.

Vo Sabota igraat Lazio-Inter ,epa ke gledame Lazio kako ke se otvara , ke atakuva , i ke igraa fudbal...

375533_426284910777513_87851050_n.jpg

^ единствениот навиач на Удинезе кој дошол у Џенова да го бодри својот тим против Сампдорија!

1:30 како се радува на голот :icon_lol:

ти си можеби од поновите фанови или си помал, па тебе утакмиците со наполи ти претставуваат дерби ;)

Со наполи па ич :)

Дерби е Милан
Дерби е Јуве
Лацио е поише ко пријателска :)

Рома не ги ни коментирам , против Интер увек имаат мотив +++++++ :D

пс:Деко е..

Со наполи па ич :)

Дерби е Милан
Дерби е Јуве
Лацио е поише ко пријателска :)

Рома не ги ни коментирам , против Интер увек имаат мотив +++++++ :D

пс:Деко е..