Mr. Mojo Risin'
Porka de Majorka
- Член од
- 14 септември 2008
- Мислења
- 3.577
- Поени од реакции
- 4.521
Едно усерувањее паВиди ги Јувенташиве одма се усраа... Додуша и ја би се усрал 3 добиени дерби утакмици од исто толку одиграни.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Едно усерувањее паВиди ги Јувенташиве одма се усраа... Додуша и ја би се усрал 3 добиени дерби утакмици од исто толку одиграни.

Кога сум ве убедувал, од коа знам за себе сум со ставот дека НЕ секое играње со рака е пенал, а дури и да било, Интер пак беа повеќе оштетени, тоа е факт кој или глуп, или слеп човек би го негирал. Доволно е да се каже дека Наполи се вратија во игра со нерегуларен гол, од очигледен офсајд.
И не можеш да кажеш дека буквално секое играње со рака у шеснаестерец мора да се санкционира со пенал, не може играчот да ги исече рацете, не е ни прв ни последен пат играње со рака да не се санкционира со пенал ... оправдано. Како и да е реков, една од тие ситуации можеше да се свирне ко пенал, незнам што повеќе сакаш од ова, али пак, се на се кога ќе се види, Интер повеќе го јадеа од Рицоли што е и нормално кога е во прашање овој судија и дерби меч на Интер.
Види ги Јувенташиве одма се усраа... Додуша и ја би се усрал 3 добиени дерби утакмици од исто толку одиграни.
Haeehaha, ми сппредуеш со Фиорентина ? Па таму Занети у шеснаестерец нафрлаше и топката удри во рака на противникот, директно влијаеше врз играта, кажи што од вчера директно влијаеше врз играта ? И двете играња со рака немаа апсолутно никакво влијание врз играта а контактите беа неизбежни, значи ти ми споредуваш црно со бело, тоа со Фиорентина беше класичен пенал, оние од вчера не, милион такви ситуации има каде судијата не свирел пенал али ете реков, можеше еден да свирне, само ти тука не убедуеш дека Интер биле фаворизираните, а реков која особа може да ми излезе со такви ставови.abe ne me teraj sea da baram mislenjata, mislam bese protiv fiorentina.oni igraa so raka u 16 i bese nenamerno nemase ni vlijanie na akcijata i vi dadoa penal, ama dobro nauciv vise sekogas vie ste u pravo sekogas vie ste osteteni vie imate najdobar humor i sl
Наполи до крајот на полусезоната игра со слаби екипи и добро е сега што кикснаа, за Интер ич не се секирам, сега у гости со Лацио ќе кикснат ...

играат со Рома !!![]()

Немаше пенал јувенташи?Немаше пенал јувенташи?
![]()

Кога сум ве убедувал, од коа знам за себе сум со ставот дека НЕ секое играње со рака е пенал, а дури и да било, Интер пак беа повеќе оштетени, тоа е факт кој или глуп, или слеп човек би го негирал. Доволно е да се каже дека Наполи се вратија во игра со нерегуларен гол, од очигледен офсајд.
И не можеш да кажеш дека буквално секое играње со рака у шеснаестерец мора да се санкционира со пенал, не може играчот да ги исече рацете, не е ни прв ни последен пат играње со рака да не се санкционира со пенал ... оправдано. Како и да е реков, една од тие ситуации можеше да се свирне ко пенал, незнам што повеќе сакаш од ова, али пак, се на се кога ќе се види, Интер повеќе го јадеа од Рицоли што е и нормално кога е во прашање овој судија и дерби меч на Интер.

играат со Рома !!![]()
Palazzi's demand:
9 months suspension for Cannavaro and Grava. 100k fine and -1 for Napoli.
Ништо страшно.
Da de, vlijaese ... vo korist na Napoli, on prvo so noga ja udri sto znaci topkata ne stigase do toj od Napoli pozadi nego, igrata so raka pridonese za malce avtogol da si dadese ali vaka korner dobija ovie, ni toa nemase da go dobijat.Баш Переира кога си ја шутна сам у рака, беше за пенал бидејќи ако не го сменеше правецот, автогол ќе си дадеше .. Идам по твоја логика, ако утиче на играта![]()
so Roma so napraivte u derbito zaboraiv?Види ги Јувенташиве одма се усраа... Додуша и ја би се усрал 3 добиени дерби утакмици од исто толку одиграни.