Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лусио да скрши нога, да му ебам гомното предавничко!
Vo Vtornik igrame protiv Fiorentina , kje bide teshko , pa posle so Roma , isto taka teshko..Баш ме интересира која екипа ќе му ја прекине серијава на Јуве
На крај јас се некако мислам дека некоја "послаба" екипа ќе му ја прекине серијава на ЈувеVo Vtornik igrame protiv Fiorentina , kje bide teshko , pa posle so Roma , isto taka teshko..
Eee![]()
Баш ме интересира која екипа ќе му ја прекине серијава на Јуве
За да го запаметат сите фанови сегашни и идни на Интер? За што игра Џерард во Ливерпул или Тоти и Де Роси? За титули или за да бидат легенди на нивните клубови?Vie go sutnavte,ne go osuduvaj deckoto,vo Juve ke se bori za skudeto i ke igra LS,za sto ke se bori vo Inter?
За да го запаметат сите фанови сегашни и идни на Интер? За што игра Џерард во Ливерпул или Тоти и Де Роси? За титули или за да бидат легенди на нивните клубови?
За да го запаметат сите фанови сегашни и идни на Интер? За што игра Џерард во Ливерпул или Тоти и Де Роси? За титули или за да бидат легенди на нивните клубови?
Neli Silvester bil bolje od Lusio?![]()
Pa dobro Zamparini li ke vi kreira transfer politika?nego dobro ve zaebal.
Дечки ми треба мала информација/мислење од тебе,