Serie A 2012/2013

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Баш ме интересира која екипа ќе му ја прекине серијава на Јуве

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Vie go sutnavte,ne go osuduvaj deckoto,vo Juve ke se bori za skudeto i ke igra LS,za sto ke se bori vo Inter?
За да го запаметат сите фанови сегашни и идни на Интер? За што игра Џерард во Ливерпул или Тоти и Де Роси? За титули или за да бидат легенди на нивните клубови?

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
За да го запаметат сите фанови сегашни и идни на Интер? За што игра Џерард во Ливерпул или Тоти и Де Роси? За титули или за да бидат легенди на нивните клубови?
И Пирло е во Јуве па не се бунат толку миланезите :P

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.757
Поени од реакции
3.794
Ај бе па и ти ама си чувствителен. Силвестре го имате

Член од
12 јануари 2008
Мислења
468
Поени од реакции
68
Neli Silvester bil bolje od Lusio?:)

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Neli Silvester bil bolje od Lusio?:)
да извиниш тоа на зампарини да му го кажеш .. од викаше дека после тиаго силва он е најдобар дефанзивец во италија. 90 % посто од фановите на интер сакаа да си пукаат во колено кога останаа со силвестре , камиказа , играч што гарантирано останува 3 месеци повреден у сезона и двајца копиљаци кој имаат каков таков напредок ама да ги пуштиш против пескара,торино или милан :icon_mrgr: . бог да ни е напомош ако треба да играат против наполи или фиорентина. за јувентус да не зборам :S

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Дечки ми треба мала информација/мислење од тебе, o_O си го гледал мечот Рома-Болоња доста задлабочено гарант, јас не го гледав, па да те прашам што мислиш за тимот на Болоња, како ти се чинат. Утре играат со Пескара , според мене најслабата екипа во лигата, и чекам победа на Болоња за добра сума, па дали да се покривам се двоумам... благодарам унапред

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom