Vie go sutnavte,ne go osuduvaj deckoto,vo Juve ke se bori za skudeto i ke igra LS,za sto ke se bori vo Inter?Лусио да скрши нога, да му ебам гомното предавничко!
Vo Vtornik igrame protiv Fiorentina , kje bide teshko , pa posle so Roma , isto taka teshko..Баш ме интересира која екипа ќе му ја прекине серијава на Јуве
На крај јас се некако мислам дека некоја "послаба" екипа ќе му ја прекине серијава на ЈувеVo Vtornik igrame protiv Fiorentina , kje bide teshko , pa posle so Roma , isto taka teshko..
Eee
preferiram Siena zatoa sto oni ni se bratski timБаш ме интересира која екипа ќе му ја прекине серијава на Јуве
За да го запаметат сите фанови сегашни и идни на Интер? За што игра Џерард во Ливерпул или Тоти и Де Роси? За титули или за да бидат легенди на нивните клубови?Vie go sutnavte,ne go osuduvaj deckoto,vo Juve ke se bori za skudeto i ke igra LS,za sto ke se bori vo Inter?
И Пирло е во Јуве па не се бунат толку миланезитеЗа да го запаметат сите фанови сегашни и идни на Интер? За што игра Џерард во Ливерпул или Тоти и Де Роси? За титули или за да бидат легенди на нивните клубови?
Ај бе па и ти ама си чувствителен. Силвестре го иматеЗа да го запаметат сите фанови сегашни и идни на Интер? За што игра Џерард во Ливерпул или Тоти и Де Роси? За титули или за да бидат легенди на нивните клубови?
Neli Silvester bil bolje od Lusio?За да го запаметат сите фанови сегашни и идни на Интер? За што игра Џерард во Ливерпул или Тоти и Де Роси? За титули или за да бидат легенди на нивните клубови?
да извиниш тоа на зампарини да му го кажеш .. од викаше дека после тиаго силва он е најдобар дефанзивец во италија. 90 % посто од фановите на интер сакаа да си пукаат во колено кога останаа со силвестре , камиказа , играч што гарантирано останува 3 месеци повреден у сезона и двајца копиљаци кој имаат каков таков напредок ама да ги пуштиш против пескара,торино или милан . бог да ни е напомош ако треба да играат против наполи или фиорентина. за јувентус да не зборам :SNeli Silvester bil bolje od Lusio?
да е само силвестер проблемот арно ќе бешеPa dobro Zamparini li ke vi kreira transfer politika?nego dobro ve zaebal.
Дечки ми треба мала информација/мислење од тебе, си го гледал мечот Рома-Болоња доста задлабочено гарант, јас не го гледав, па да те прашам што мислиш за тимот на Болоња, како ти се чинат. Утре играат со Пескара , според мене најслабата екипа во лигата, и чекам победа на Болоња за добра сума, па дали да се покривам се двоумам... благодарам унапред