Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
хахаха абе другар ако гледаш така дека е истото натпреварување .... Реал Мадрид 5 пати со ред, Ајакс 3 пати, Баерн Минхен 3 пати со ред, Интер 2 пати.... можи има и други
далеку од то дека милан е единствен клуб на кој му успеало то ... не ме потценвај брат:icon_mrgr:
:eek:

Во ЛШ никој не успеал да ја одбрани титулата, а ако почнеме да копаме од почеток па до денес, многу тимови ја одбраниле.

1956/1960 Реал Мадрид - Ја одбранил колку? 4 пати одбранета, 5 пати освоена по ред? Или не се важи ова?
61-62 Бенфика - 2 години по ред.
64-65 Интер - 2 години по ред
71-73 Ајакс - 3 пати .........
74-76 БаерН - 3 пати .........
77-78 Ливерпул - 2 пати .........
79-80 Нотингем Форест - 2 пати .........
89-90 Милан - 2 пати .........

Се е тоа убаво за Милан, ама другпат провери убаво пред да искоментираш, те цитирам пак

Ова е исклуливо за цитираниот член, за никој друг. No offence!
Добро бе вие значи стварно си читате само тоа што вам ви одговара. Прочитај убаво таму ОТТОГАШ.

Јас никаде не реков дека тоа не им успеало и на други клубови. Само дека Милан бил последен на кој тоа им успеало.

С

сашенко

Гостин
Дечки овие муабети нема никаде да ве одведат, баталете статистики на никој ништо не му докажувате со тоа.Дајте ако е некој информиран нека пише што стана работава со новиве местенки тоа а ново, актуелно

Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
Добро бе вие значи стварно си читате само тоа што вам ви одговара. Прочитај убаво таму ОТТОГАШ.

Јас никаде не реков дека тоа не им успеало и на други клубови. Само дека Милан бил последен на кој тоа им успеало.
Браво за вас:cuc:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
lele ej..posle vakov reply samo u moj fan klub ke si dudlam ;)
Само што го избришав постот, ме реплицираш :D
Цело време ја мислам у фан клуб Јуве читам, а сум заталкал овде .. дубоко се испричавам, слободно продолжи да си дудлаш xD

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.653
27+1=30 dobra matematika vi e...i edno prasanje 2007 milan koga osvoi Liga sampioni potsetime JUVE so osvoi taa sezona?? :) bidi ljubezen :)
Брат жити се искулирај, за Интер сум, го тролам иначе сладоледџија пошо ми е другар и ми ги дуе јајцата со тие 30 титули. Намерно така се нашалив пошо монотоно станува, преку кур со тие статистики, со тоа кај бевте вие 7 години, кај бевте вие 8 години, колку титули у серија Б ова она. Ако е за тоа Интер е едини тим што не играл у серија Б па ај сеа најдобар е, бог да чува. Секој си навива за различен клуб така да почитувајте го тоа право, доста со објаснувања кој е подобар, ниту ти можеш да убедиш некој да навива за Милан ниту тебе може да те убедат да навиваш за Јуве или Интер. Затоа chill out. :)

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Брат жити се искулирај, за Интер сум, го тролам иначе сладоледџија пошо ми е другар и ми ги дуе јајцата со тие 30 титули. Намерно така се нашалив пошо монотоно станува, преку кур со тие статистики, со тоа кај бевте вие 7 години, кај бевте вие 8 години, колку титули у серија Б ова она. Ако е за тоа Интер е едини тим што не играл у серија Б па ај сеа најдобар е, бог да чува. Секој си навива за различен клуб така да почитувајте го тоа право, доста со објаснувања кој е подобар, ниту ти можеш да убедиш некој да навива за Милан ниту тебе може да те убедат да навиваш за Јуве или Интер. Затоа chill out. :)
е ај разберисе со некои фанови овде

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
Абе за разлика од 18, и 28 се многу а камоли 30 :icon_mrgr:
Иронијата кога некој ти соли ум за местенки а серија Б кога тој исто бил казнет за истото нешто па и налет то исто одамна испаднат бил тој клуб поради ист скандал како калчополи. Па и уште секоја сезона со хендикеп почнува -10 пенали :)

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Иронијата кога некој ти соли ум за местенки а серија Б кога тој исто бил казнет за истото нешто па и налет то исто одамна испаднат бил тој клуб поради ист скандал како калчополи. Па и уште секоја сезона со хендикеп почнува -10 пенали :)
-20 penali... ;)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
АА убаво си ја наредија милан ко за крај бравос

Статус
Затворена за нови мислења.