Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
хахаха абе другар ако гледаш така дека е истото натпреварување .... Реал Мадрид 5 пати со ред, Ајакс 3 пати, Баерн Минхен 3 пати со ред, Интер 2 пати.... можи има и други
далеку од то дека милан е единствен клуб на кој му успеало то ... не ме потценвај брат:icon_mrgr:

:eek:

Во ЛШ никој не успеал да ја одбрани титулата, а ако почнеме да копаме од почеток па до денес, многу тимови ја одбраниле.

1956/1960 Реал Мадрид - Ја одбранил колку? 4 пати одбранета, 5 пати освоена по ред? Или не се важи ова?
61-62 Бенфика - 2 години по ред.
64-65 Интер - 2 години по ред
71-73 Ајакс - 3 пати .........
74-76 БаерН - 3 пати .........
77-78 Ливерпул - 2 пати .........
79-80 Нотингем Форест - 2 пати .........
89-90 Милан - 2 пати .........

Се е тоа убаво за Милан, ама другпат провери убаво пред да искоментираш, те цитирам пак

Ова е исклуливо за цитираниот член, за никој друг. No offence!

Добро бе вие значи стварно си читате само тоа што вам ви одговара. Прочитај убаво таму ОТТОГАШ.

Јас никаде не реков дека тоа не им успеало и на други клубови. Само дека Милан бил последен на кој тоа им успеало.

Дечки овие муабети нема никаде да ве одведат, баталете статистики на никој ништо не му докажувате со тоа.Дајте ако е некој информиран нека пише што стана работава со новиве местенки тоа а ново, актуелно

Добро бе вие значи стварно си читате само тоа што вам ви одговара. Прочитај убаво таму ОТТОГАШ.

Јас никаде не реков дека тоа не им успеало и на други клубови. Само дека Милан бил последен на кој тоа им успеало.

Браво за вас:cuc:

lele ej..posle vakov reply samo u moj fan klub ke si dudlam ;)
Само што го избришав постот, ме реплицираш :D
Цело време ја мислам у фан клуб Јуве читам, а сум заталкал овде .. дубоко се испричавам, слободно продолжи да си дудлаш xD

27+1=30 dobra matematika vi e...i edno prasanje 2007 milan koga osvoi Liga sampioni potsetime JUVE so osvoi taa sezona?? :) bidi ljubezen :)
Брат жити се искулирај, за Интер сум, го тролам иначе сладоледџија пошо ми е другар и ми ги дуе јајцата со тие 30 титули. Намерно така се нашалив пошо монотоно станува, преку кур со тие статистики, со тоа кај бевте вие 7 години, кај бевте вие 8 години, колку титули у серија Б ова она. Ако е за тоа Интер е едини тим што не играл у серија Б па ај сеа најдобар е, бог да чува. Секој си навива за различен клуб така да почитувајте го тоа право, доста со објаснувања кој е подобар, ниту ти можеш да убедиш некој да навива за Милан ниту тебе може да те убедат да навиваш за Јуве или Интер. Затоа chill out. :)

Брат жити се искулирај, за Интер сум, го тролам иначе сладоледџија пошо ми е другар и ми ги дуе јајцата со тие 30 титули. Намерно така се нашалив пошо монотоно станува, преку кур со тие статистики, со тоа кај бевте вие 7 години, кај бевте вие 8 години, колку титули у серија Б ова она. Ако е за тоа Интер е едини тим што не играл у серија Б па ај сеа најдобар е, бог да чува. Секој си навива за различен клуб така да почитувајте го тоа право, доста со објаснувања кој е подобар, ниту ти можеш да убедиш некој да навива за Милан ниту тебе може да те убедат да навиваш за Јуве или Интер. Затоа chill out. :)
е ај разберисе со некои фанови овде

Абе за разлика од 18, и 28 се многу а камоли 30 :icon_mrgr:
Иронијата кога некој ти соли ум за местенки а серија Б кога тој исто бил казнет за истото нешто па и налет то исто одамна испаднат бил тој клуб поради ист скандал како калчополи. Па и уште секоја сезона со хендикеп почнува -10 пенали :)

Иронијата кога некој ти соли ум за местенки а серија Б кога тој исто бил казнет за истото нешто па и налет то исто одамна испаднат бил тој клуб поради ист скандал како калчополи. Па и уште секоја сезона со хендикеп почнува -10 пенали :)
-20 penali... ;)

АА убаво си ја наредија милан ко за крај бравос

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom