Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Уба местенка, шо би рекле ај да не велам кој :) монтирана :pos:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Најемотивниот натпревар што сум го гледал во живот и некој овде доаѓа да вели дека е местенка. Ај одете си во темите за премиер лига и не го потите со глупи муабети на денот кога фудбалот се опростува од големи легенди.

:cuc:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Kolku mnogu izgubi italijanskiot fudbal deneska.... Nesta, Gatuzo , Inzagi , Del Piero , zambrota ....gledajki ja denesnava generacija na italija mi se place ednostavno...

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Kolku mnogu izgubi italijanskiot fudbal deneska.... Nesta, Gatuzo , Inzagi , Del Piero , zambrota ....gledajki ja denesnava generacija na italija mi se place ednostavno...
.Нема веќе вакви играчи Италија,кога ќе видам дека цела нација се крсти во црнчено Балотели на европсково,богами и мене ми се плаче.
И Ди Вајо мислам дека денес ја завршува кариерата....

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
ми се чини ко 2006 вчера да беше

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Што се ова триескиве бе :pos:

С

сашенко

Гостин
Што се ова триескиве бе :pos:
У Торино имаше лудаци знак сообраќаен 30ка извадиле:pos:, ние помирни сме тука.Него, ние сме фанови ние ке си ги славиме 30, срамота е тимот официјално да ги стави.Ја како фан ке ги носам ама клубот 2 треба да има.А 2 и ке бидат, се кладам дека нема со три звезди да излезат на дресовите следната година.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Промотивно у Њу Јорк на кеј макијато 30 денара !

Се е у маркетингот бе Бене !
Видиш, не ми текна.

А можеле да направат: Плати едно, укради две :D Juve day

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Видиш, не ми текна.

А можеле да направат: Плати едно, укради две :D Juve day

Ептен штета ќе си напраеле така, многу лопови имаја у кафиќ ка што видов на сликете !!

Иначе Дел Пиеро и Инзаги си заминуваат од фудбалот или од европскиот фудбал барем, што значи денешниов датум у Мадрид и Минхен градски празник ќе го прогласат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom