Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
кореографија ли беше - халуцинација ли беше... си живеат во негирање и кур не ги боли :icon_lol:

Кореографијата не беше на една трибина на цел стадион беше, и ВИП ложата учествуваа во кореографијата,ја мислам дека на Милан и Интер само трибината кај навивачите има кореографија...

па таков е стадионот на Меаца неможи да има ан сите страни бидејќи одредени места се деликатни..а овај Јувентус арена е граден во англиски стил и сите столчиња се едно до друго

па таков е стадионот на Меаца неможи да има ан сите страни бидејќи одредени места се деликатни..а овај Јувентус арена е граден во англиски стил и сите столчиња се едно до друго

:)) не ме јеби сеа деликатни места:D :D

:)) не ме јеби сеа деликатни места:D :D
а добро ај размисли малце мислиш му нема текнато на тие таму што се задолжителни за кореографии да направат низ цел стадион???..демек навивачите на Јувентус многу паметни се и тие се сетиле на таква кореографија???..ма немој да ме јебеш бре

A треба да бидеш среќен, добро си прошол !!

Ја какви аватари знаем да закачим, еве најсвеж пример е Џони Вајсмилер :icon_lol:
Па од сега само со тебе ќе се кладам, само да губам :D

Па од сега само со тебе ќе се кладам, само да губам :D

Не не, последен ми беше он тоа мислев, не му го дадов овој аватар сега што го има, еве нека ти каже он сам каков Авиќ секси убав имаше !! :icon_lol:

Раниери, нанижи уште еден Отказ! Рекордер по број на откази меѓу тренериве..

Аватарот на ме2 е нула во споредба со онај Марли што ги го даде..од тогаш не ни ми текна да се кладам повеќе:pos:..неможев на рает да пишам по темите..:cenzura:

колку и да се плука по раниери,вината не е главно до него овојпат...наследи тим во кој 95% од играчите не им до фудбал и се залежани МАКСИМАЛНО,евентуално со младинците да ги извадеше и да пробаше нешто да стори повеќе....

колку и да се плука по раниери,вината не е главно до него овојпат...наследи тим во кој 95% од играчите не им до фудбал и се залежани МАКСИМАЛНО,евентуално со младинците да ги извадеше и да пробаше нешто да стори повеќе....
Кој бе не е до него, неда е до него али слабо ги пратеше очигледно, 7 по ред победи имаа, Милан ги тепаа во меѓувреме, бољи ветер у грб не можеа да добијат, на -5 беа од Јуве, далеку од тоа дека тој период беа залежани само стратегот не знаеше што да прави со тактиката кога се врати Снајди и почна да се губи начисто, експериментираше во најделикатниот дел од сезоната а имаше добитен формат и нормално, доживеа колапс.

доџите сад јер доста смо се зајебавали ....

ова се однесува на новара болоња чезена парма :pos:.

Кој бе не е до него, неда е до него али слабо ги пратеше очигледно, 7 по ред победи имаа, Милан ги тепаа во меѓувреме, бољи ветер у грб не можеа да добијат, на -5 беа од Јуве, далеку од тоа дека тој период беа залежани само стратегот не знаеше што да прави со тактиката кога се врати Снајди и почна да се губи начисто, експериментираше во најделикатниот дел од сезоната а имаше добитен формат и нормално, доживеа колапс.
Дa ти кажам право, тој период Интер сериозно ме загрижија што се однесува до борбата за титула. Дури и имав еден пост во таа смисла, кога некој од јувенташите рече дека е добро што Интер го победил Милан а јас пишав дека не сум задоволен од тоа затоа што предходно ние одигравме 1-1 со Каљари и сега освен Милан ќе ги имаме и Интер на врат. Што се случи од тогаш само Ранко знае:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom