па таков е стадионот на Меаца неможи да има ан сите страни бидејќи одредени места се деликатни..а овај Јувентус арена е граден во англиски стил и сите столчиња се едно до другоКореографијата не беше на една трибина на цел стадион беше, и ВИП ложата учествуваа во кореографијата,ја мислам дека на Милан и Интер само трибината кај навивачите има кореографија...
па таков е стадионот на Меаца неможи да има ан сите страни бидејќи одредени места се деликатни..а овај Јувентус арена е граден во англиски стил и сите столчиња се едно до друго
а добро ај размисли малце мислиш му нема текнато на тие таму што се задолжителни за кореографии да направат низ цел стадион???..демек навивачите на Јувентус многу паметни се и тие се сетиле на таква кореографија???..ма немој да ме јебеш бре) не ме јеби сеа деликатни места
![]()
![]()
Го видов сега, и го ставам одма![]()
Па од сега само со тебе ќе се кладам, само да губамA треба да бидеш среќен, добро си прошол !!
Ја какви аватари знаем да закачим, еве најсвеж пример е Џони Вајсмилер![]()
Па од сега само со тебе ќе се кладам, само да губам![]()
Кој бе не е до него, неда е до него али слабо ги пратеше очигледно, 7 по ред победи имаа, Милан ги тепаа во меѓувреме, бољи ветер у грб не можеа да добијат, на -5 беа од Јуве, далеку од тоа дека тој период беа залежани само стратегот не знаеше што да прави со тактиката кога се врати Снајди и почна да се губи начисто, експериментираше во најделикатниот дел од сезоната а имаше добитен формат и нормално, доживеа колапс.колку и да се плука по раниери,вината не е главно до него овојпат...наследи тим во кој 95% од играчите не им до фудбал и се залежани МАКСИМАЛНО,евентуално со младинците да ги извадеше и да пробаше нешто да стори повеќе....
Дa ти кажам право, тој период Интер сериозно ме загрижија што се однесува до борбата за титула. Дури и имав еден пост во таа смисла, кога некој од јувенташите рече дека е добро што Интер го победил Милан а јас пишав дека не сум задоволен од тоа затоа што предходно ние одигравме 1-1 со Каљари и сега освен Милан ќе ги имаме и Интер на врат. Што се случи од тогаш само Ранко знаеКој бе не е до него, неда е до него али слабо ги пратеше очигледно, 7 по ред победи имаа, Милан ги тепаа во меѓувреме, бољи ветер у грб не можеа да добијат, на -5 беа од Јуве, далеку од тоа дека тој период беа залежани само стратегот не знаеше што да прави со тактиката кога се врати Снајди и почна да се губи начисто, експериментираше во најделикатниот дел од сезоната а имаше добитен формат и нормално, доживеа колапс.