Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
ах леле жал ми е за Филипо ќе остане без обрзование којзнае колку време не е одил на школо, а сега којзнае во кој кош е и плаче

Mr.47 - диоптер 3+ :pos: се скинав во смеа хахахаха

Имаше некој пред мене напишано, и го избришав постот. Не ми беше затоа пишан постот, ама ете, нека има и такво значење:)

Убаво си вели овој коментаторот на телма- интер игра како да има преднос од 2 гола немаат никаква мотивација а ни јас богами немам више само они ме бутат на тикет мислев ке се вратат во форма али они :mad: Да даде господ да испаднат наредна сезона од 1 лига, да отидат во стачај, да им се запали стадионот, да им се исуши тревата на стадионот 10 минути пред најголемото дерби, да узумрат сите до еден во интер од чистачката до онаа грдосија од претседател, да им се сруши авионот со најскапите купени играчи веднаш по преодниот рок. Да ми помине малку нервозата па ке продолжам со клетвите крв цел живот да серете глупаци сите очи да испоизвадите не е фудбал за вас само лопата во рака и на плац мамата ваша лелеле :mad:

Убаво си вели овој коментаторот на телма- интер игра како да има преднос од 2 гола немаат никаква мотивација а ни јас богами немам више само они ме бутат на тикет мислев ке се вратат во форма али они :mad: Да даде господ да испаднат наредна сезона од 1 лига, да отидат во стачај, да им се запали стадионот, да им се исуши тревата на стадионот 10 минути пред најголемото дерби, да узумрат сите до еден во интер од чистачката до онаа грдосија од претседател, да им се сруши авионот со најскапите купени играчи веднаш по преодниот рок. Да ми помине малку нервозата па ке продолжам со клетвите крв цел живот да серете глупаци сите очи да испоизвадите не е фудбал за вас само лопата во рака и на плац мамата ваша лелеле :mad:
:pos:

ГООООООООООООООООЛЛЛЛЛ ФОРЛААААААААААААААНННН.........ИНТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕРРРРРРРРРРР ............. ГГ & 3+

“ќе ги измести ли ова гостите од катанија.........“ :pos:

хахахахахахахахахах:eek:

Зошто ми правиш вака интер? Убаво губеше 0:2 се помирив со изгубен тикет а ти се враќаш на 2:2 и ми правиш да ме фати инфракт до крајот ако не победиш? лелелле :mad:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom