Кико Д.
ULTRAS - way of life
изгледа се исплашија од клетвите твојЗошто ми правиш вака интер? Убаво губеше 0:2 се помирив со изгубен тикет а ти се враќаш на 2:2 и ми правиш да ме фати инфракт до крајот ако не победиш? лелелле![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
изгледа се исплашија од клетвите твојЗошто ми правиш вака интер? Убаво губеше 0:2 се помирив со изгубен тикет а ти се враќаш на 2:2 и ми правиш да ме фати инфракт до крајот ако не победиш? лелелле![]()
Ја заеба традицијата КатанијаВо одлична форма е Интер, 6/6 има![]()
Да се поправам,Пацини.Овој Форлан е веројатно најлошиот напаѓач што играл во Сериа А последниве 10-на години.
Кое е ова златно детуле?
![]()
Абе ви е гајле, битно изгуба немате.![]()
Битно интер си има обезбедено бодови за опстанок![]()
Море не се смеј, да не ве тепаме пак кога највеќе ќе ви треба... Али коа веќе морам да бирам, боље вие шампиони, отколку Јуве, кој ќе ги слуша како имале 3 ѕвезди, за секоја чиста титула по една ѕвезда...Син ќе ме стреља ама морам
![]()
местена е бе
![]()
--- надополнето: 5 март 2012 во 04:07 ---
И битно го тепаа Милан нели ?И Новара.... oh wait !
Зошто ми правиш вака интер? Убаво губеше 0:2 се помирив со изгубен тикет а ти се враќаш на 2:2 и ми правиш да ме фати инфракт до крајот ако не победиш? лелелле![]()
Ja чекав само оваа синоќа, од 2-3 гола ја играв![]()