Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Зошто ми правиш вака интер? Убаво губеше 0:2 се помирив со изгубен тикет а ти се враќаш на 2:2 и ми правиш да ме фати инфракт до крајот ако не победиш? лелелле :mad:
изгледа се исплашија од клетвите твој

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.522
Поени од реакции
5.515
Не е лош и овој резултат за разлика од тоа дека губеа 0-2, ама ипак поубоо е да тепа... колку и да ги нејќемо, колку и да се ривали.. надвор од Италија секогаш сум за италијанска екипа :) А поубоо е да ги глеаш Интер у ЛЕ коа веч неможе у ЛШ него некој тим што сезонава газел а наредна си ги продал играчите и шо фајде? шупаци отпаѓаат уште у бараж...

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Клетвите што ги напишав погоре продолжуваат да важат. фалачаопријатно :sleep:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Кое е ова златно детуле?

Абе ви е гајле, битно изгуба немате. :вонзем:
Џоле, ти ли си?! (имам другар еден и дооолго време му викам дека наместо "изгуба" треба да вика "пораз", па си реков, да не напраил тој акаунт на форумов а да не кажува ) :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ама судииве сезонава не ОТКОРНАА од крадење ...и милан и јуве и сите шо се буните тука - глејте меч на интер па зборете ! (и да , срање играме али вакви глупости ко оваа со катанија и пеналот на наполи ...ми се СЕРЕ !)

Член од
15 март 2010
Мислења
5.867
Поени од реакции
6.380
Добро бре луѓе , што е со судиите во Италија? Толку е тешко да се биде добар судија? Знам дека секогаш ќе се најдат преостри судии, некој прават грешки почесто, некој им јавиле да судат така или онака, ама ова е претеризам бе, секоја недела има контроверзии еден куп, на секоја втора утакмица се дешаваат големи лапсузи. Дај преземи нешто ебаго, не се брукај пред цела Европа, колку толку Италија е гледана лига, смешно е. Ако не можат да го клонираат Колина, и ако немаат судии со позитивен коефициент на интелигенција, нека увезат судии од Шпанија, Англија, Германија. Ќе платат ако треба за тоа ама ќе се врати чистиот образ. Вака само се обвинуваат клубовите меѓусебе, вие местачи, вас ве штитат, нас не ни судат пенал.... мое мислење е дека кај судиите лежи зајакот.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.522
Поени од реакции
5.515
Сезонава земале некоја тешка дрога судиите... натпревар нема а грешка да не напраат, а не па коло... еее тоа е премија:icon_lol:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.905
Поени од реакции
23.306
Син ќе ме стреља ама морам

:pos: :pos: местена е бе :pos: :pos:
--- надополнето: Mar 5, 2012 3:07 AM ---
Битно интер си има обезбедено бодови за опстанок (y)

И битно го тепаа Милан нели ? :icon_lol: И Новара.... oh wait !

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
Син ќе ме стреља ама морам

:pos: :pos: местена е бе :pos: :pos:
--- надополнето: 5 март 2012 во 04:07 ---

И битно го тепаа Милан нели ? :icon_lol: И Новара.... oh wait !
Море не се смеј, да не ве тепаме пак кога највеќе ќе ви треба... Али коа веќе морам да бирам, боље вие шампиони, отколку Јуве, кој ќе ги слуша како имале 3 ѕвезди, за секоја чиста титула по една ѕвезда...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom