Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.959
Поени од реакции
23.478
Ќе има и во Јуве револуција со фризурите, ќе ги среди Бориело за кратко време :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.046
Поени од реакции
6.074
Боље Амаури да се РЕактивира него за овој да се даваат пари, макар и на заем дошол.
Тони, Јакинта? Кој .!. ќе е горе наведениот неам појма.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.247
Поени од реакции
8.157
Уште сега се откажавме од борбата за титула со Милан и се пренасочивме кон борба за ЛШ со Удинезе, Лацио, Рома, Наполи, Интер. Колку и да сакам да се јадам тука на форумов со Миланезиве додека сме во трка за Скудето, неможам, челнициве на Јуве ми ги врзуваат рацете, во случајов, тастатурата. Јас ќе се расправам за Скудето, тие си даваат автогол со ангажирање на Бориело. Може само да правиме реклама за фризури, (ебате фризурата, ебате:) ) што вика Марли. Модно студио Јуве.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Ее голема работа, па и да дојде што има врска. И така ќе седи на клупа , нема шанси пред Матри; Ква и Вучиниќ да игра.
Само за фраерисање е дојден он :) колку да се каже дека во кариера играл за Милан, Рома , Јуве ...
Ако дојдат Алекс и Касерес , гајле ќе ми биде за Бориело што дошол , ко он ко Јакинта/Тони да седи на клупа .

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Serie A Team Of The Season so far 2011-12

Gianluigi Buffon
Maggio-Barzagli-T.Silva-Lulic
De Rossi-Pirlo-Nainggolan
Klose-German Denis-Ibrahimovic

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.936
Поени од реакции
8.833
Бориело претходната сезона за Рома даде 15-на гола, не е малку тоа, се трудеше и играше ... сега неможе да игра бидејќи во Рома се смени тренерот тактиката и формацијата, нема потреба од такви корпулентни и бавни напаѓачи како Бориело ..
Мирко Вучиниќ за да го видите во најдобро светло секогаш мора да има еден напаѓач пред него, а тој да делува како SF ... можеби затоа се зема Бориело во Јуве .. но повторно нема логика, Јуве сепак имаат такви напаѓачи, тука се Амаури и Тони, па и Матри до некаде е таков ... што знам, нека си прават што сакат, мене ми е важно да се отерасиме од Бориело за да направиме простор за некој друг играч, друг проблем е што Бориело зема голема плата ..

P

PewDiePie

Гостин
Бориело претходната сезона за Рома даде 15-на гола, не е малку тоа, се трудеше и играше ... сега неможе да игра бидејќи во Рома се смени тренерот тактиката и формацијата, нема потреба од такви корпулентни и бавни напаѓачи како Бориело ..
Мирко Вучиниќ за да го видите во најдобро светло секогаш мора да има еден напаѓач пред него, а тој да делува како SF ... можеби затоа се зема Бориело во Јуве .. но повторно нема логика, Јуве сепак имаат такви напаѓачи, тука се Амаури и Тони, па и Матри до некаде е таков ... што знам, нека си прават што сакат, мене ми е важно да се отерасиме од Бориело за да направиме простор за некој друг играч, друг проблем е што Бориело зема голема плата ..
Мене уште не ми е јасно како успеа ќелавиот да ви го подметне :pos:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.936
Поени од реакции
8.833
Мене уште не ми е јасно како успеа ќелавиот да ви го подметне :pos:
Да не ни го "потметнеше", незнам лани кој ќе дадеше гол во Рома :confused: .. плус Росела тогаш прифана бидејќи знаеше дека наредната година тие пари нема да ги дава таа како газдарица ... сега да му земеме 8мил и супер ќе биде :)

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.492
Поени од реакции
5.586
Јас па оваа ја најдов

Првиот ми е многу сомнителен, инаку веродостојна ќе ми беше табелава :icon_lol:
грешна е табелата Новара ја доби меѓусебната со Интер :pos::pos:

Статус