- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.646
- Поени од реакции
- 10.402
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од Лагазета дело спорт и на скај ја имаше оваа табела така да незнам кај видовте дека сте први мање више битно во овој дел од сезонатаМилан ја завршува 2011 на првото место !
АУУУУУУУ КОЛКУ САМО ДОБРО ЗВУЧИ ОВАА !! ПОЗДРАВ ДО ЈУВЕНТУС .. !![]()
Не им крши филм па и ти на луѓето, таман се порадуваа дека се први и ти се избацуваш ко гром од ведро небоJуве се први на табела зашто во меѓусебниот победија, затоа и на табелата се први, нема врска гол разликата, доколку Милан извадеа нерешено во тој дуел со Јуве сега ќе беа први.
.далеку има до крај на сезона .. !Не им крши филм па и ти на луѓето, таман се порадуваа дека се први и ти се избацуваш ко гром од ведро небо.
Шала на страна, во ваква ситуација се вика дека двете екипи го делат првото место затоа што во моментов пласманот не одлучува ништо и е небитен. На крај на сезона во ваква ситуација Јуве е шампион.

Се сложувам дека крајот е далеку. Се сложувам и дека Милан е во предност (играчки кадар) кога титулата е во прашање. Во неколку наврати реков дека сакам Јуве да стане шампион ама амбициите на клубот се пласман во ЛШ а се над тоа ќе биде плус и јас морам да се помирам со тие амбиции (јебига навивам за клубот од мал и сум поминал и добро и лошо со нив) иако моите се поголемидалеку има до крај на сезона .. !![]()
. Можеби кога ќе бидам сопственик на клуб ќе можам самиот да ги одредувам амбициите на клубот.
Jуве се први на табела зашто во меѓусебниот победија, затоа и на табелата се први, нема врска гол разликата, доколку Милан извадеа нерешено во тој дуел со Јуве сега ќе беа први.

а тебе flashscore.com,rezultati.com,acmilanmk.com ти се веродостоен линк?????Веродостојен линк,да потврдиш?
Јас ќе ти дадам минимум 5 линка на кои Милан е прв!![]()
а тебе flashscore.com,rezultati.com,acmilanmk.com ти се веродостоен линк?????
http://www.tuttomercatoweb.com/?action=page&n=calendario_e_classificaа тебе flashscore.com,rezultati.com,acmilanmk.com ти се веродостоен линк?????

Кој дебили се овие миланезиве, све деца од 13-4 години дошле овде да ме убедвет кој е прво место, ко да негледам.