Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
) што вика Марли. Модно студио Јуве.
колку да се каже дека во кариера играл за Милан, Рома , Јуве ...Мене уште не ми е јасно како успеа ќелавиот да ви го подметнеБориело претходната сезона за Рома даде 15-на гола, не е малку тоа, се трудеше и играше ... сега неможе да игра бидејќи во Рома се смени тренерот тактиката и формацијата, нема потреба од такви корпулентни и бавни напаѓачи како Бориело ..
Мирко Вучиниќ за да го видите во најдобро светло секогаш мора да има еден напаѓач пред него, а тој да делува како SF ... можеби затоа се зема Бориело во Јуве .. но повторно нема логика, Јуве сепак имаат такви напаѓачи, тука се Амаури и Тони, па и Матри до некаде е таков ... што знам, нека си прават што сакат, мене ми е важно да се отерасиме од Бориело за да направиме простор за некој друг играч, друг проблем е што Бориело зема голема плата ..

Мене уште не ми е јасно како успеа ќелавиот да ви го подметне![]()
.. плус Росела тогаш прифана бидејќи знаеше дека наредната година тие пари нема да ги дава таа како газдарица ... сега да му земеме 8мил и супер ќе биде 
Јас па оваа ја најдов
![]()
Првиот ми е многу сомнителен, инаку веродостојна ќе ми беше табелава![]()

Наполи го собра тој Варгас?