Сутлијаш
PAZZO PAZZINI
Требало да ја пишеш официјалната на Милан брат од кај нив дојдоа тие вести.Ај за Јуве тоа го пишаа Tutosport и Tutojuve ама за Милан од официјалната им се глупираат.
wat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Требало да ја пишеш официјалната на Милан брат од кај нив дојдоа тие вести.Ај за Јуве тоа го пишаа Tutosport и Tutojuve ама за Милан од официјалната им се глупираат.
Вести за мистер X кај имаше и на вашата официјална страна...
Вести за мистер X кај имаше и на вашата официјална страна...
Шо трескаш глупости другарче? Какви вести за Мистер Х? На пример?
А јас па дремам на вашиот оф.веб сајт па сите вести ги знам што ги објавиле овие 2-3 месеца.Галијани имаше изјави и читајки една од нив ме одведе на вашиот веб сајт со линкче и стариот нешто за тоа збореше.Зборо ми е за Јуве такви работи пишуваат страниците на фановите и ТутоСпорт едино кој не е фан сајт.За Милан повеќе ке одговара на сликата да ставеа Милан.ком ама дечкото го оставил тутоспорт и нема смисла сега.Стеј кул
Па зборуваше Галијани за Мистер Х, тоа е точно и на официјалниот сајт се зборуваше за Мистер Х, пред некој ден Галијани кажа дека Мистер Х е Аквлилани, што значи дека си го остварил ветувањето(иако ветуваше појак играч...).. не знам што се брукаш...
Аквилани бил Мистер X???Па зборуваше Галијани за Мистер Х, тоа е точно и на официјалниот сајт се зборуваше за Мистер Х, пред некој ден Галијани кажа дека Мистер Х е Аквлилани, што значи дека си го остварил ветувањето(иако ветуваше појак играч...).. не знам што се брукаш...
Аквилани бил Мистер X???![]()
Се брукам? Некој се насмеа зошто тутоспорт останало на сликата и сугерирав да го стават милан.ком поадекватно е.Тутоспорт нема вести за Милан само за Јуве и Торино има.Чиста логика сваќаш? Незнам дали воопшто проверуваш за што се однесува некој пост пред да цитираш..
Аквилани бил Мистер X???![]()
Богами тоа ќе беше изненадувањеМунтари да го земевме Галијани ќе речеше дека тој е Мистер Х.
Да прочиташе нема да ме цитираш.Остани со здравјеНе бе не проверувам!? Престани да се брукаш пријателе.[/quote
Да прочиташе нема да ме цитираш.Остани со здравје![]()