Сутлијаш
PAZZO PAZZINI
Требало да ја пишеш официјалната на Милан брат од кај нив дојдоа тие вести.Ај за Јуве тоа го пишаа Tutosport и Tutojuve ама за Милан од официјалната им се глупираат.
wat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Требало да ја пишеш официјалната на Милан брат од кај нив дојдоа тие вести.Ај за Јуве тоа го пишаа Tutosport и Tutojuve ама за Милан од официјалната им се глупираат.
Вести за мистер X кај имаше и на вашата официјална страна...
Вести за мистер X кај имаше и на вашата официјална страна...
Шо трескаш глупости другарче? Какви вести за Мистер Х? На пример?
А јас па дремам на вашиот оф.веб сајт па сите вести ги знам што ги објавиле овие 2-3 месеца.Галијани имаше изјави и читајки една од нив ме одведе на вашиот веб сајт со линкче и стариот нешто за тоа збореше.Зборо ми е за Јуве такви работи пишуваат страниците на фановите и ТутоСпорт едино кој не е фан сајт.За Милан повеќе ке одговара на сликата да ставеа Милан.ком ама дечкото го оставил тутоспорт и нема смисла сега.Стеј кул
Па зборуваше Галијани за Мистер Х, тоа е точно и на официјалниот сајт се зборуваше за Мистер Х, пред некој ден Галијани кажа дека Мистер Х е Аквлилани, што значи дека си го остварил ветувањето(иако ветуваше појак играч...).. не знам што се брукаш...
 .Тутоспорт нема вести за Милан само за Јуве и Торино има.Чиста логика сваќаш? Незнам дали воопшто проверуваш за што се однесува некој пост пред да цитираш..
.Тутоспорт нема вести за Милан само за Јуве и Торино има.Чиста логика сваќаш? Незнам дали воопшто проверуваш за што се однесува некој пост пред да цитираш..Аквилани бил Мистер X???Па зборуваше Галијани за Мистер Х, тоа е точно и на официјалниот сајт се зборуваше за Мистер Х, пред некој ден Галијани кажа дека Мистер Х е Аквлилани, што значи дека си го остварил ветувањето(иако ветуваше појак играч...).. не знам што се брукаш...

Аквилани бил Мистер X???
Се брукам? Некој се насмеа зошто тутоспорт останало на сликата и сугерирав да го стават милан.ком поадекватно е.Тутоспорт нема вести за Милан само за Јуве и Торино има.Чиста логика сваќаш? Незнам дали воопшто проверуваш за што се однесува некој пост пред да цитираш..
Аквилани бил Мистер X???

Богами тоа ќе беше изненадувањеМунтари да го земевме Галијани ќе речеше дека тој е Мистер Х.

Да прочиташе нема да ме цитираш.Остани со здравјеНе бе не проверувам!? Престани да се брукаш пријателе.[/quote

Да прочиташе нема да ме цитираш.Остани со здравје