И сигурно сеуште чека на првата страна да му излезе одговоротОд поновите членови е, гледате, и пиша дека Јувентус ќе ја освои според него, увек почетниците што влагаат у теми со анкети испалуваат такви одговори
Има време ке научиИ сигурно сеуште чека на првата страна да му излезе одговорот
Има време ке научи
И тоа онаков еден од пожестоките навивачи е...таков ни во Кратово немадечкото си има фаворит во најјаките лиги........не сме ни Каталонци ни Миланези ни Баварци ни Лондончани.......всушност знам еден од Бт си навива за Силекс од стално.....
Јас незнам шо му се нафрлија, одговорот му е на место.Од поновите членови е, гледате, и пиша дека Јувентус ќе ја освои според него, увек почетниците што влагаат у теми со анкети испалуваат такви одговори
До кај е Јуве со шопингот за летниов пазар ?
Уште јако лево крило и искусен штопер.До кај е Јуве со шопингот за летниов пазар ?
http://www.youtube.com/watch?v=Goc60da3VWEJuventus are not a step forward for me - Hamburg's Eljero Elia
"There's no need to talk if a club of the same level as HSV is interested. Juventus are still one of the best Italian teams around, but they're not better than Hamburg in my opinion."
звер
ако читаме секое ѓупче шо кажува ехееее,си знае дека нема шанси во Италија ѓупчево.........Juventus are not a step forward for me - Hamburg's Eljero Elia
"There's no need to talk if a club of the same level as HSV is interested. Juventus are still one of the best Italian teams around, but they're not better than Hamburg in my opinion."
звер