Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Од поновите членови е, гледате, и пиша дека Јувентус ќе ја освои според него, увек почетниците што влагаат у теми со анкети испалуваат такви одговори :icon_mrgr:

Од поновите членови е, гледате, и пиша дека Јувентус ќе ја освои според него, увек почетниците што влагаат у теми со анкети испалуваат такви одговори :icon_mrgr:
И сигурно сеуште чека на првата страна да му излезе одговорот :icon_lol: :icon_mrgr:

дечкото си има фаворит во најјаките лиги........не сме ни Каталонци ни Миланези ни Баварци ни Лондончани.......всушност знам еден од Бт си навива за Силекс од стално:eek:.....

Има време ке научи :pos:
дечкото си има фаворит во најјаките лиги........не сме ни Каталонци ни Миланези ни Баварци ни Лондончани.......всушност знам еден од Бт си навива за Силекс од стално:eek:.....

И тоа онаков еден од пожестоките навивачи е...таков ни во Кратово нема:D

Јас незнам шо му се нафрлија, одговорот му е на место.:icon_lol:

До кај е Јуве со шопингот за летниов пазар ?
2445w9e.jpg

TROLL

we'll see who has the last laugh when juventus spend their 100 million summer transfer budget on aguero, rossi and bastos...

Vucinic-Juventus.jpg

...well, shit

Имам некое чувство дека Мирко ќе се повампири во Јуве ...

Навивачки и оптимистички си гласав за Фиорентина али не знам што треба да се случи за тоа да биде : ))) Реално ќе биде меѓу Милан, Интер и Јуве. Милан ќе биде фаворит за титула, Интер ако ги дадат Ето и Снајдер мислам дека може уште денес да се откажат, а Јуве исто така изгледа се подобро со засилувањата и ко да се враќа на добар пат.

Juventus are not a step forward for me - Hamburg's Eljero Elia

"There's no need to talk if a club of the same level as HSV is interested. Juventus are still one of the best Italian teams around, but they're not better than Hamburg in my opinion."

звер :pos:

Juventus are not a step forward for me - Hamburg's Eljero Elia

"There's no need to talk if a club of the same level as HSV is interested. Juventus are still one of the best Italian teams around, but they're not better than Hamburg in my opinion."

звер :pos:

ако читаме секое ѓупче шо кажува ехееее,си знае дека нема шанси во Италија ѓупчево.........

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom