Најобични хајлајтс, не!?
Еве ви неколку топ клипчиња ..
Бране коментира, затоа ги прави поинтересни ..Најобични хајлајтс, не!?
Пупоне, признај дека сега ти иде да си гризнеш од таквотоСулејман Керимов, човекот кој во Јануари го купи рускиот Анжи, а предходно беше блиску да ја купи Рома...
Треба да земе нешто за смирување Сулејман Пеливан. На што личи тоа на линкот?
не го мењам јас вујче од Америкаhttp://www.fcinter.com.mk/aktuelno/2043-ponudata-za-eto-e-nisto-murinjo
Пупоне, признај дека сега ти иде да си гризнеш од таквото
Mожеби ги помешал Јуве со Сиена. Да, Хамбургер е на исто ниво со Сиена ама со Јуве не можат ни да сонуваат да бидат на исто ниво а не навистина да бидат. Туку, што друго може да се очекува од циганче без мозок.Juventus are not a step forward for me - Hamburg's Eljero Elia
"There's no need to talk if a club of the same level as HSV is interested. Juventus are still one of the best Italian teams around, but they're not better than Hamburg in my opinion."
звер
Да бе, a како да ги споредиме двете екипи?Mожеби ги помешал Јуве со Сиена. Да, Хамбургер е на исто ниво со Сиена ама со Јуве не можат ни да сонуваат да бидат на исто ниво а не навистина да бидат. Туку, што друго може да се очекува од циганче без мозок.
Јувентус имаат секси дресови.Да бе, a како да ги споредиме двете екипи?
Ни едната ни другата не играат во европа.
Шо го прај Јувентус појјак моментално?
Па истото можел да го каже и за Ливерпул и повторно да испадне глупак. Мислам дека не е при здрава памет да споредува тим кој низ својата историја повремено блеснувал на секои 2-3 децении ( впрочем и најголемите успеси им се сконцентрирани кон крајот на седумдесетите и почетокот на осумдесетите ама ај да речеме дека не е само така) и тим како Јувентус.Да бе, a како да ги споредиме двете екипи?
Ни едната ни другата не играат во европа.
Шо го прај Јувентус појјак моментално?
Никој не ја порекува историјата, но моментално ни Хамбург а ни Јуве не се способни да направат нешто во своите лиги, освен Јуве кои годинава имаат некој амбиции, но ќе видиме. Ама и него не му се мрда од Хамбург. ХСВ се најбогато спортско друштво во Германија, мада не фрлаат многу пари и внимание кон фудбалот. Хокеј се јаки и ракомет се Манчестер Сити. Не верувам дека него, како глупа црнчуга му е до голем клуб, ама има сигурно голема плата и не го боли.Па истото можел да го каже и за Ливерпул и повторно да испадне глупак. Мислам дека не е при здрава памет да споредува тим кој низ својата историја повремено блеснувал на секои 2-3 децении ( впрочем и најголемите успеси им се сконцентрирани кон крајот на седумдесетите и почетокот на осумдесетите ама ај да речеме дека не е само така) и тим како Јувентус.
Колку пати да ти кажам дека ги заболе за ЛЕ... слушај ме веќе еднаш и фати си пара, не бити зеленA вие, со тоа што го покажувате овие 3-4 години не сте во способност да се споредувате со Слован Братислава а не пак со ХСВ, они барем играа полуфинале ЛЕ оломнани.