Абе ОК е тоа . Немам јас ништо против тоа некој да си верува во својот тим, впрочем, затоа и навиваш за него.
Милан колово само ја врати разликата што беше пред вашиот дуел со Болоња. Ете види ги моите мислења и во фан клубот и во темава дека мечот со Лече ми беше најсомнителен до крајот на првенството.
Па Лече ќе се бори до крајот за секој бод, знаев дека денеска има шанси да изненадат а и следните 2 утакмици ќе ви бидат доста тешки иако Аталанта и Каљари веќе обезбедија опстанок во лигата. Јас мислам уште следната Каљари ќе успее да ви земе барем 1 бод чиј резултат би бил еднаков на пораз за Јувентус, Каљари дома игра доста тврдо.. само 3 изгубени од 15.
А и Аталанта е заебана екипа особено ако Милан им ветат премии за позитивен резултат (не дека вие не можете да ги купите последните 2..) иако мислам таму тепате, значи се на се 4 бода доста ви се.. ние 6 и Милан шампион
следнава со Интер наша ќе биде решавачка иако катастрофа се мислам ќе ги добиеме, а во последното коло ќе се полни Новара на прославата