Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Пука филм понекогаш. Па уште и Љаич бе :facepalm: Отсекогаш ме нервирале вакви уфурани играчи

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Fiorentina fire coach Delio Rossi after his attack on Adem Ljajic

точно е ова?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Fiorentina fire coach Delio Rossi after his attack on Adem Ljajic

точно е ова?
Confermo l'indiscrezione del dopo partita. Sarà Guerini a sostituire Delio Rossi (che non si è voluto dimettere e potrebbe anche essere licenziato per giusta causa) sulla panchina della Fiorentina nelle ultime due partite di campionato. Domani l'ufficialità
Di Marzio

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Само така треба за уфурани играчи ко Љаич бе,ќотек и само ќотек,среќа што Синиша не беше,инаку ќе му копаа гроб на Љаич на сред стадион :icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Confermo l'indiscrezione del dopo partita. Sarà Guerini a sostituire Delio Rossi (che non si è voluto dimettere e potrebbe anche essere licenziato per giusta causa) sulla panchina della Fiorentina nelle ultime due partite di campionato. Domani l'ufficialità
Di Marzio
Cosa? :eek: Avrebbero dovuto sospesolo a mio parere. Andra` a processo di tribunale in ogni caso :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Кај е онаа сликана со прстите :)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Ќе има интересен финиш Калчово. На хартија изгледа едноставно Јуве да ја земе титулата. Потребни се две победи против екипи кои не се борат за ништо ама и 2000 година Перуџа не се бореше за ништо па ни пресуди Калори со голот во второ полувреме на ватерполо мечот во Перуџа. Според мене ќе биде не тешко, туку претешко.

Од друга страна, измешани ми се чувствата. Ова е голем ден за нас Аеродромците, сигурно знаете зошто:):):).

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Абе како и да ја свртите работата Делио Роси има право што реагира онака..колкав сељак и да испадна и колкав непрофесионализам да покажа сепак кој му кур бизнис на Љаич што се понаша како Меси??..ај и вие да бевте на ситуацијата на Делио Роси демек ќе се воздржевте некој 30 години помлад да се прави мангуп,плус кој знае што се случуваше помеѓу нив на тренинзите ..
Абе барем кај и да биде тренер, во друг клуб, барем играчите ќе му седат сус, ако ништо поќе. Јас мислам дека истото би го напраил. Љаич бееее. Еден Батистута седеше скоро цела кариера во Фиорентина, не освои ништо, па не се понашаше онака, како онај мрсулот. Ехх, да се сите ко Делио Роси.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Факт е дека денес ретки се играчите кои играат со срце на терен а и како што кажа членот погоре а и тој кретеризам, кој владее кај нас балканциве. Збор два за тоа кој ке биде шампион се е во рацете на Јувентус не треба да чекаат Интер да им ја донеси титулата за да тепаат против Милан.

М

Мартин`

Гостин
Абе ОК е тоа . Немам јас ништо против тоа некој да си верува во својот тим, впрочем, затоа и навиваш за него.
Милан колово само ја врати разликата што беше пред вашиот дуел со Болоња. Ете види ги моите мислења и во фан клубот и во темава дека мечот со Лече ми беше најсомнителен до крајот на првенството.
Па Лече ќе се бори до крајот за секој бод, знаев дека денеска има шанси да изненадат а и следните 2 утакмици ќе ви бидат доста тешки иако Аталанта и Каљари веќе обезбедија опстанок во лигата. Јас мислам уште следната Каљари ќе успее да ви земе барем 1 бод чиј резултат би бил еднаков на пораз за Јувентус, Каљари дома игра доста тврдо.. само 3 изгубени од 15.
А и Аталанта е заебана екипа особено ако Милан им ветат премии за позитивен резултат (не дека вие не можете да ги купите последните 2..) иако мислам таму тепате, значи се на се 4 бода доста ви се.. ние 6 и Милан шампион :D следнава со Интер наша ќе биде решавачка иако катастрофа се мислам ќе ги добиеме, а во последното коло ќе се полни Новара на прославата

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom