Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Confermo l'indiscrezione del dopo partita. Sarà Guerini a sostituire Delio Rossi (che non si è voluto dimettere e potrebbe anche essere licenziato per giusta causa) sulla panchina della Fiorentina nelle ultime due partite di campionato. Domani l'ufficialitàFiorentina fire coach Delio Rossi after his attack on Adem Ljajic
точно е ова?
Confermo l'indiscrezione del dopo partita. Sarà Guerini a sostituire Delio Rossi (che non si è voluto dimettere e potrebbe anche essere licenziato per giusta causa) sulla panchina della Fiorentina nelle ultime due partite di campionato. Domani l'ufficialità
Di Marzio
Абе како и да ја свртите работата Делио Роси има право што реагира онака..колкав сељак и да испадна и колкав непрофесионализам да покажа сепак кој му кур бизнис на Љаич што се понаша како Меси??..ај и вие да бевте на ситуацијата на Делио Роси демек ќе се воздржевте некој 30 години помлад да се прави мангуп,плус кој знае што се случуваше помеѓу нив на тренинзите ..
Абе ОК е тоа . Немам јас ништо против тоа некој да си верува во својот тим, впрочем, затоа и навиваш за него.
Милан колово само ја врати разликата што беше пред вашиот дуел со Болоња. Ете види ги моите мислења и во фан клубот и во темава дека мечот со Лече ми беше најсомнителен до крајот на првенството.