Аман бе колку пати ќе се самоубива?Можеби Песото да не му стане навика
Зошто бе тежок сељак ???Тежок сељак е Делио Роси.
Последните 2 кола мора во ист термин да се играат сите, односно тие мечеви каде што се одлучува шампион или патник во Евро Куповите, опстанок ...Читам нешто демек Каљари - Јуве ќе биде поместен во ист термин со Интер - Милан.
Да видиме што ќе испадне од тоа што го прочитав. Немам појма од каде е извадено.
Недисциплина во тимот не се решава со тепање !Зошто бе тежок сељак ???
Баш напротив ова е тренер !!!
За мене Делио Роси е еден од подобрите тренери во Серија А !!!
Треба да има дисциплина во екипата, треба сите сус да седат, еден кажва шо ќе биди како ќе биди. Ако нема дисциплина во екипата, мочајму се на цел тим !!!
Тој е тренер и ако не се покажи на утакмицата ќе го извај !!! Не овај мочкото го вади и му аплаудира демек: "Браво, најјак си шо ме извај"
Ова е непочитување кон тренерот, зато е на ова ниво тим како Фиорентина, тимот е во долниот дел на табелата, а треба да се бори за во Европа. Нема почитување, нема дисциплина, си играт сите ку*ташак ЕПА НЕМА И РЕЗУЛТАТИ !!!
Да бев на местото од Делио Роси уште 3 бокса би му закачил на Љаич...
Да бе да, за Милан сме ние потајно ...Во фан клуб Милан збориш како Интер и Милан се во пријателски односи и сигурно им ја пуштаат тука ми викаш друго,исто и Син тука ми се правда у фан клуб Интер друга прича,мене ли ќе ме реметите,ко да не знам дека сте поише за Милан...
Според твојата логика сеа Интер ќе им ја пушти на Милан само за да го откупи Милан договроот на Мунтари аДа бе да, за Милан сме ние потајно ...
Не знаеш некои работи очигледно за Интер и Милан, ти сакал или не исходот од тој меч е веќе познат, ја ова го зборам месец дена уназад доколку нештата бидат вакви какви што се, да не мислиш дека Интер ќе играат за екипа чии фанови а и они ко клуб (ин)директно го сквернавеа името на Факети кој да не споменувам што значи за Интер а и самиот тим преку нивните медиуми и преку официјалниот сајт, без разлика што сите тие обиди се покажаа ко fail обиди ...
Или ко лани, кога Јуве '' оставија срце '' на терен против Милан дома, Гатузо кога ги реши ... Гатузо. Тоа ти е, некои работи не се забораваат и нормално дека Интер нема да игра за клуб кој кога ќе освои титула, нивните фанови повеќе ќе се свртат кон Факети, Моратти и Интер, отколку што ќе посветат внимание на Скудетото.
Сами Јуве се поставија така, лани они на Милан им ја дадоа само за возврат добија гага феноменален играч, без разлика што е у години, сега Интер тоа ќе го направи, незнам што ти се чудни тебе овие работи и незнам како од ова ти заклучуваш дека ние сме поише за Милан.
Во фудбалска Италија вака функционираат работите и се додека се дешаваат одредени срања, тоа ќе остане случај, за разлика од Англија на пример.
Како и да е, Јуве се во пол позиција, се е во нивни раце, ова ако го прокоцкаат нека се утепаат боље, Мај веќе нема по убави работи да го памтат.
ВидишСпоред твојата логика сеа Интер ќе им ја пушти на Милан само за да го откупи Милан договроот на Мунтари а