Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.057
Абе што зборите Интер ќе им ја пуштеле на Милан има играчите на Интер да играат со 120% само да го победат Милан нема шанси тоа да се деси да им ја пуштат а и све мислам дека ќе не поебат тие од Интер

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.332
Поени од реакции
5.326
Тежок сељак е Делио Роси. :tapp:
Зошто бе тежок сељак ???
Баш напротив ова е тренер !!!

За мене Делио Роси е еден од подобрите тренери во Серија А !!!
Треба да има дисциплина во екипата, треба сите сус да седат, еден кажва шо ќе биди како ќе биди. Ако нема дисциплина во екипата, мочајму се на цел тим !!!
Тој е тренер и ако не се покажи на утакмицата ќе го извај !!! Не овај мочкото го вади и му аплаудира демек: "Браво, најјак си шо ме извај"
Ова е непочитување кон тренерот, зато е на ова ниво тим како Фиорентина, тимот е во долниот дел на табелата, а треба да се бори за во Европа. Нема почитување, нема дисциплина, си играт сите ку*ташак ЕПА НЕМА И РЕЗУЛТАТИ !!!

Да бев на местото од Делио Роси уште 3 бокса би му закачил на Љаич...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.968
Поени од реакции
45.248
Читам нешто демек Каљари - Јуве ќе биде поместен во ист термин со Интер - Милан.
Да видиме што ќе испадне од тоа што го прочитав. Немам појма од каде е извадено.
Последните 2 кола мора во ист термин да се играат сите, односно тие мечеви каде што се одлучува шампион или патник во Евро Куповите, опстанок ...

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Зошто бе тежок сељак ???
Баш напротив ова е тренер !!!

За мене Делио Роси е еден од подобрите тренери во Серија А !!!
Треба да има дисциплина во екипата, треба сите сус да седат, еден кажва шо ќе биди како ќе биди. Ако нема дисциплина во екипата, мочајму се на цел тим !!!
Тој е тренер и ако не се покажи на утакмицата ќе го извај !!! Не овај мочкото го вади и му аплаудира демек: "Браво, најјак си шо ме извај"
Ова е непочитување кон тренерот, зато е на ова ниво тим како Фиорентина, тимот е во долниот дел на табелата, а треба да се бори за во Европа. Нема почитување, нема дисциплина, си играт сите ку*ташак ЕПА НЕМА И РЕЗУЛТАТИ !!!

Да бев на местото од Делио Роси уште 3 бокса би му закачил на Љаич...
Недисциплина во тимот не се решава со тепање !
Му напрај то шо му напрај Љаич и овај како тренер, а пред се ПРОФЕСИОНАЛЕЦ треба да се разбери како тоа што е, а не да почни да мава. То шо играл слабо Љаич и ако Делио Роси бил навреден од неговото однесување си има посебни санкции. Нема да го клава да игра поќе и ќе побара да биди и казнет на платата и то е то. Таман работа ако се тепаја сите заради една утакмица шо изиграл лошо.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.968
Поени од реакции
45.248
Во фан клуб Милан збориш како Интер и Милан се во пријателски односи и сигурно им ја пуштаат тука ми викаш друго,исто и Син тука ми се правда у фан клуб Интер друга прича,мене ли ќе ме реметите,ко да не знам дека сте поише за Милан...
Да бе да, за Милан сме ние потајно ...
Не знаеш некои работи очигледно за Интер и Милан, ти сакал или не исходот од тој меч е веќе познат, ја ова го зборам месец дена уназад доколку нештата бидат вакви какви што се, да не мислиш дека Интер ќе играат за екипа чии фанови а и они ко клуб (ин)директно го сквернавеа името на Факети кој да не споменувам што значи за Интер а и самиот тим преку нивните медиуми и преку официјалниот сајт, без разлика што сите тие обиди се покажаа ко fail обиди ...
Или ко лани, кога Јуве '' оставија срце '' на терен против Милан дома, Гатузо кога ги реши ... Гатузо. Тоа ти е, некои работи не се забораваат и нормално дека Интер нема да игра за клуб кој кога ќе освои титула, нивните фанови повеќе ќе се свртат кон Факети, Моратти и Интер, отколку што ќе посветат внимание на Скудетото.

Сами Јуве се поставија така, лани они на Милан им ја дадоа само за возврат добија гага феноменален играч, без разлика што е у години, сега Интер тоа ќе го направи, незнам што ти се чудни тебе овие работи и незнам како од ова ти заклучуваш дека ние сме поише за Милан. :eek:
Во фудбалска Италија вака функционираат работите и се додека се дешаваат одредени срања, тоа ќе остане случај, за разлика од Англија на пример.

Како и да е, Јуве се во пол позиција, се е во нивни раце, ова ако го прокоцкаат нека се утепаат боље, Мај веќе нема по убави работи да го памтат. :D

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.057
Да бе да, за Милан сме ние потајно ...
Не знаеш некои работи очигледно за Интер и Милан, ти сакал или не исходот од тој меч е веќе познат, ја ова го зборам месец дена уназад доколку нештата бидат вакви какви што се, да не мислиш дека Интер ќе играат за екипа чии фанови а и они ко клуб (ин)директно го сквернавеа името на Факети кој да не споменувам што значи за Интер а и самиот тим преку нивните медиуми и преку официјалниот сајт, без разлика што сите тие обиди се покажаа ко fail обиди ...
Или ко лани, кога Јуве '' оставија срце '' на терен против Милан дома, Гатузо кога ги реши ... Гатузо. Тоа ти е, некои работи не се забораваат и нормално дека Интер нема да игра за клуб кој кога ќе освои титула, нивните фанови повеќе ќе се свртат кон Факети, Моратти и Интер, отколку што ќе посветат внимание на Скудетото.

Сами Јуве се поставија така, лани они на Милан им ја дадоа само за возврат добија гага феноменален играч, без разлика што е у години, сега Интер тоа ќе го направи, незнам што ти се чудни тебе овие работи и незнам како од ова ти заклучуваш дека ние сме поише за Милан. :eek:
Во фудбалска Италија вака функционираат работите и се додека се дешаваат одредени срања, тоа ќе остане случај, за разлика од Англија на пример.

Како и да е, Јуве се во пол позиција, се е во нивни раце, ова ако го прокоцкаат нека се утепаат боље, Мај веќе нема по убави работи да го памтат. :D
Според твојата логика сеа Интер ќе им ја пушти на Милан само за да го откупи Милан договроот на Мунтари а :pos::pos:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.968
Поени од реакции
45.248
Според твојата логика сеа Интер ќе им ја пушти на Милан само за да го откупи Милан договроот на Мунтари а :pos::pos:
Видиш :)
Све си има свое ја.
Инаку шала на страна, вака беше и пред неколку години кога Милан играа со Интер а Интер сакаа на домашен терен да освојат титула со Сиена ( а се заебаа во тој меч ) додека пак Милан се бореа за ЛШ, тој период бев на апсолвентска, поминував низ Италија, сите веќе го знаеа епилогот, во Милано немаше никаква еуфорија ниту пак некој се спремаше да крева титула тој ден, али Милан иако победија, на крајот 5ти завршија, позади Фиорентина. А по кладилниците и коефициентот за Милан беше апла паднат.

Ако погрешам, ставајте ме у потписи, шо да ви кажам :), ja сум убеден дека вакво сценарио ќе гледаме на наредново дерби а основа за тоа има бајаги, ме мрзи сеа да пишувам што и како, стварно би бил изненаден доколку Интер им пресудат на Милан а со тоа Јуве освојат, што е и мој став дека ќе се деси, само не сум до толку убеден ко што бев пред ова коло, ова со Лече беше срамота.

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Јуве во следните две кола игра со екипи кои не се борат за ништо,а сите знаеме како завршуваат таквите дуели во Италија.
Затоа ништо чудно денес Јуве и да им дал бодче на Лече.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
Делио Роси wtf !?!?! .. го мислев за џенталмен и мирен човек, иако беше тренер на лацио, имав некоја почит спрема него, незнам зошто, ама ете имав .. али ова што го направи е голем кретенизам .. сепак и она малото ме изнервира и него не го оправдувам, 20 години е, јаката ѕвезда, ќе аплаудира што е изваден од страна на теренот пффф .. плус таква беше и ситуацијата, губат на домашен терен од слаб тим, сите нервозни тој нашол да се буни, мочко на 20 години ... ама јас мислам дека овој инцидент, не се случи само ради оваа случка, работите меѓу овие двајца гарант вриеле од порано, само сега се случи кулминацијата, можеби овој Љаич се курчил и на тренинг, па Делио Роси му пукнал филмот и неможел да издржи, сепак и двајцата се криви, нормално повеќе Роси.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Зашо е крив Роси ???

Извини , тебе да ти аплаудира некоја самопрогласена звезда као Љаич (једини шо го издигнуваат се србите и самиот тој :) ) ќе го залупаш ... + губеа 0-2 од НОВАРА :D

Право тренериште ...алал да му е !

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Нема да го залупаш, едноставно ќе му речеш да го соблече дресот, останатите натпревари да го нема ни во списокот на планирани играчи за настап и штом дојде први јуни, создравје. Вака сеа ќе јаде пријава а може и затворска казна за напад и нанесување телесни повреди.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
3.820
Џвакаше ли мастика доека го маваше? Тоа би било феноменално:icon_mrgr:

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.332
Поени од реакции
5.326
Буфон :facepalm:
Каква почетничка грешка :facepalm:
Ваква грешка не смееше да си дозволи - светски голман !!!
Можи и топката отскокна, ама не требаше да ја држи толку...

Ама и со овај кикс со Лече, според мене Јувентус и натаму е фаворит број 1 за титулата...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Абе како и да ја свртите работата Делио Роси има право што реагира онака..колкав сељак и да испадна и колкав непрофесионализам да покажа сепак кој му кур бизнис на Љаич што се понаша како Меси??..ај и вие да бевте на ситуацијата на Делио Роси демек ќе се воздржевте некој 30 години помлад да се прави мангуп,плус кој знае што се случуваше помеѓу нив на тренинзите ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom