Нашиве него ќе го тепаат,Што му е на овој Делио колку и да му рече овој нешто не е ок да се спушта на тоа ниво. Ама кога ќе размислам за нашиве од репрезентација ќе биде идеален.
Галијани веќе некое време се залага на крај да има нешто како плеј офф. Тоа е најдобро според мене, и ќе ја намалат лигата и така има доста неквалитетни екипи...Драма еј, многу ми се свиѓа ова.Штета што доколку би биле изедначени во бодови на крај не се игра директен дуел, може така е најдобро.Ептен ке беше јако да се играше финален натпревар, имаше колење да има по трибините
Чекај да прашам нели порано се играше мајсторка на крајот или грешка сумГалијани веќе некое време се залга на крај да има нешто како плеј офф. Тоа е најдобро според мене, така и ќе ја намалат лигата и така има доста неквалитетни екипи...
Јасно ми е, туку беше напишано дека ви е поништен гол, па да се разјасни Иначе еве, од Лацио застанаа после свирка па видовме што ги снајдеhttp://www.youtube.com/watch?v=kqx93nD6xeo
0:50....da da toa e ofsajd... baska nikoj ne zastana ni od kaj bolonja deka svirea ofsajd site produzia mislam na golmanot i na igracot so go pratese ibra..... NE ZASTANAA KOGA SVIREA OFSAJD!!!
Обично така се прави, последното коло сигурно е во ист термин, а мислам дека и претпоследното ако решава за титула.Читам нешто демек Каљари - Јуве ќе биде поместен во ист термин со Интер - Милан.
Да видиме што ќе испадне од тоа што го прочитав. Немам појма од каде е извадено.
se igrase do kaj 2002-3 negde otprilika taka neso... pa ja ukninaaЧекај да прашам нели порано се играше мајсторка на крајот или грешка сум
Во фан клуб Милан збориш како Интер и Милан се во пријателски односи и сигурно им ја пуштаат тука ми викаш друго,исто и Син тука ми се правда у фан клуб Интер друга прича,мене ли ќе ме реметите,ко да не знам дека сте поише за Милан...не трескај глупости..навивачите на Интер во Милано не сакат сигурно да бидат реметени од комшиите и да му се радуваат на паца ди дуомо..и не гледаш на секој ебан натпревар каде што играат дома Интер пеат песни против Милан..никогаш немам слушнато да пеат против Јувентус освен во дербито секако...е сега тоа што клубовите во внатрешните структури се пријателски и си имаат коректни односи за разлика со мафиозите во Јувентус е друга работа
истото го пишав и во фан клуб Милан...што требаше сега да му пишам дека навивачите на Интер пеат песни против Милан како да не го знаат тоа???..тоа е нормално во Италија не знам што е чудно..мене ми е сеедно кој е шампион ако не е Интер плус Милан ќе ни бега една титула нема никаква логика јас да сакам Милан да е шампион..и како очекуваш да бидам за Јувентус кога ме направија да си шептам кога кикснаа со Киево и со Рома на гости а Милан секогаш го фаќам...барем од аспект ако гледам не од фан на Интер помило ќе ми биди Милан да освои..иначе тотално сеедно ми е.и се изјаснав дека Јувентус повеќе го заслужува скудетото не знам сега од каде овие логикиВо фан клуб Милан збориш како Интер и Милан се во пријателски односи и сигурно им ја пуштаат тука ми викаш друго,исто и Син тука ми се правда у фан клуб Интер друга прича,мене ли ќе ме реметите,ко да не знам дека сте поише за Милан...
Можеби Песото да не му стане навикаПосле ова денес се е можно. Можни се лесни 6 бода за Јуве а можно е и најлошото сценарио за нас Јувенташите. Што и да биде, живот оди понатака, не верувам да се самоубие некој