Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.198
Официјално - Делио Роси отпуштен од Фиорентина.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ццц,овој Д.Роси тежок клошар,чудо Љаич(знаејќи од каде е ) се воздржа... Ебате тренерот,ебате...

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Што му е на овој Делио колку и да му рече овој нешто не е ок да се спушта на тоа ниво. Ама кога ќе размислам за нашиве од репрезентација ќе биде идеален. :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Тежок сељак е Делио Роси. :tapp:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Што му е на овој Делио колку и да му рече овој нешто не е ок да се спушта на тоа ниво. Ама кога ќе размислам за нашиве од репрезентација ќе биде идеален. :)
Нашиве него ќе го тепаат,:pos:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Читам нешто демек Каљари - Јуве ќе биде поместен во ист термин со Интер - Милан.
Да видиме што ќе испадне од тоа што го прочитав. Немам појма од каде е извадено.

С

сашенко

Гостин
Драма еј, многу ми се свиѓа ова.Штета што доколку би биле изедначени во бодови на крај не се игра директен дуел, може така е најдобро.Ептен ке беше јако да се играше финален натпревар, имаше колење да има по трибините :pos:

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.229
Поени од реакции
14.523
Драма еј, многу ми се свиѓа ова.Штета што доколку би биле изедначени во бодови на крај не се игра директен дуел, може така е најдобро.Ептен ке беше јако да се играше финален натпревар, имаше колење да има по трибините :pos:
Галијани веќе некое време се залага на крај да има нешто како плеј офф. Тоа е најдобро според мене, и ќе ја намалат лигата и така има доста неквалитетни екипи...

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Галијани веќе некое време се залга на крај да има нешто како плеј офф. Тоа е најдобро според мене, така и ќе ја намалат лигата и така има доста неквалитетни екипи...
Чекај да прашам нели порано се играше мајсторка на крајот или грешка сум

G

grande-juve

Гостин
http://www.youtube.com/watch?v=kqx93nD6xeo
0:50....da da toa e ofsajd...(y) baska nikoj ne zastana ni od kaj bolonja deka svirea ofsajd site produzia mislam na golmanot i na igracot so go pratese ibra..... :) NE ZASTANAA KOGA SVIREA OFSAJD!!! :)
Јасно ми е, туку беше напишано дека ви е поништен гол, па да се разјасни:) Иначе еве, од Лацио застанаа после свирка па видовме што ги снајде:)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Читам нешто демек Каљари - Јуве ќе биде поместен во ист термин со Интер - Милан.
Да видиме што ќе испадне од тоа што го прочитав. Немам појма од каде е извадено.
Обично така се прави, последното коло сигурно е во ист термин, а мислам дека и претпоследното ако решава за титула.

Нема ништо лошо во тоа да ги поместат, баш напротив, ќе бидат помали калкулациите, да беше Јуве шампион во 3, најверојатно Интер ќе тепаше, и под услов да не изгубеше денес, ќе беше таквата лесна победа на штета на Наполи или било кој друг клуб.

Инаку, доста се карате за одлуките на судиите, сезонава се катастрофа за секој тим, секој тим е оштетен буквално, и секој тим нормално е помогнат.

Нас не сотреа првите утакмици, сега последниве пробуваат нешто да извадат(намерно или не, небитно), али за кој к*р. Милан и Јувентус, едно коло едните, друго коло другите.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
не трескај глупости..навивачите на Интер во Милано не сакат сигурно да бидат реметени од комшиите и да му се радуваат на паца ди дуомо..и не гледаш на секој ебан натпревар каде што играат дома Интер пеат песни против Милан..никогаш немам слушнато да пеат против Јувентус освен во дербито секако...е сега тоа што клубовите во внатрешните структури се пријателски и си имаат коректни односи за разлика со мафиозите во Јувентус е друга работа:D
Во фан клуб Милан збориш како Интер и Милан се во пријателски односи и сигурно им ја пуштаат тука ми викаш друго,исто и Син тука ми се правда у фан клуб Интер друга прича,мене ли ќе ме реметите,ко да не знам дека сте поише за Милан...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Во фан клуб Милан збориш како Интер и Милан се во пријателски односи и сигурно им ја пуштаат тука ми викаш друго,исто и Син тука ми се правда у фан клуб Интер друга прича,мене ли ќе ме реметите,ко да не знам дека сте поише за Милан...
истото го пишав и во фан клуб Милан...што требаше сега да му пишам дека навивачите на Интер пеат песни против Милан како да не го знаат тоа???..тоа е нормално во Италија не знам што е чудно..мене ми е сеедно кој е шампион ако не е Интер плус Милан ќе ни бега една титула нема никаква логика јас да сакам Милан да е шампион..и како очекуваш да бидам за Јувентус кога ме направија да си шептам кога кикснаа со Киево и со Рома на гости а Милан секогаш го фаќам...барем од аспект ако гледам не од фан на Интер помило ќе ми биди Милан да освои..иначе тотално сеедно ми е.и се изјаснав дека Јувентус повеќе го заслужува скудетото не знам сега од каде овие логики

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
После ова денес се е можно. Можни се лесни 6 бода за Јуве а можно е и најлошото сценарио за нас Јувенташите. Што и да биде, живот оди понатака, не верувам да се самоубие некој:pos:
Можеби Песото да не му стане навика :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom