- Член од
- 13 јули 2010
- Мислења
- 1.373
- Поени од реакции
- 1.596
Делио Роси треба да добие едно 2-3 години забрана да не биде тренер... Колку кретенски постапи , не ми се верува ...
Море ЗАТВОР!!! Да нападнев некого на улица така веднаш ќе ме приведеа и куп пријави, овој на стадион ни жолт не може да добие ако претепа свој играч!Делио Роси треба да добие едно 2-3 години забрана да не биде тренер... Колку кретенски постапи , не ми се верува ...
Грешка Њукасл тепаСледно коло, Лече тепа, Јуве тепа, Милан тепа, Џенова губи, Наполи тепа, Манчестер сити тепа, Палермо губи
ке си ги пишам на спортска
kako be toa ako nekoj vo italija koj se bori za opstanok pobedi nekoj od vrvot e toa mestenka??? a vo site drugi ligi e najnormalna rabota???полека но сигурно Серија А станува најодвратната и најдебилната лига на светот
екстра фудбалски потези СЕ поретко,местенки,тепачки,закани од навивачи итн итн СЕ почести...........не ќе биле празни стадионите
Извини, ме интересира кој гол ви поништиле со Болоња, ако мислиш на тоа со Ибра, судеа офсајд, “голот“ падна 5 секунди после свирчето, дека и денес непостоечки офсајд свирнаа за Јуве, Кваљарела ќе останеше сам со голманот, разликата е што Ква не продолжи да игра.Па и Болоња не се бореа за ништо па скинаа ни бод и ни поништија чист гол. За вас се зависи од Каљари и Атланта дали ќе се ладат или ќе играат добар фудбал, не знам во какви односи сте со тие два клуба.
http://www.youtube.com/watch?v=kqx93nD6xeoИзвини, ме интересира кој гол ви поништиле со Болоња, ако мислиш на тоа со Ибра, судеа офсајд, “голот“ падна 5 секунди после свирчето, дека и денес непостоечки офсајд свирнаа за Јуве, Кваљарела ќе останеше сам со голманот, разликата е што Ква не продолжи да игра.
Врска си нема уште се прае некоја недокажана ѕвезда!А зш го истаде толку рано, шо му згреши?
Ко што знам манчестер го купи и после од што беше јак го даде на позајмица и на крај го продадеВрска си нема уште се прае некоја недокажана ѕвезда!