Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Тешко, ептен тешко ќе стигне Милан до титула.
Јувентус едино може кај Каљари да киксираат, другите лагано ќе ги добијат.
Крај краева и да изгубат, тешко дека Милан ќе го победи Интер.

Изгледа ќе се сруши митот за Ибрахимовиќ :)
Мене па дуелот со Лече ми е сомнителен. Затоа и реков во фан клубот дека ако победиме со нив 100’% титулата е наша. Да, Каљари е тешко гостување ама на Сардинија, не и во Трст. Доколку безболно се помине Лече очекувам лесни 6 бода во последните 2 кола иако трите бода од Аталанта нема да ни бидат потребни.

Јувентус и со еден кикс(нерешено) до крајот ќе биди шампион...многу едноставни се работите во Италија..Палермо најместачката екипа нема што да бараат во Неапол и ќе изиграат ради реда..Удинезе не го рачунајте во тимовите кој ќе се борат за ЛШ бидејќи се први кога треба да се продај утакмица и сигурно ќе наместат некоја до крај..

Лацио се за никаде и немаат капацитет реално за ЛШ и останаа само Наполи и Интер со предност за Наполи бидејќи Интер до крајот игра со Парма,Милан и Лацио а Наполи единствено шанса да изгубат бод е кај Болоња кој и тоа како се покажаа тврди оваа сезона со ѕверот Марко Ди Вајо:D..му извадија нерешено на Милан(требаше да победат),ги изнамачија Јувентус во двата натпревари,го усрамија Интер на Меаца со 0-3 и зошто да не ги тепаат Наполи дома во тој стадионот како монархија што личи:pos:..па Болоња се екипа не се играчки:pos:

Да бе, си мислев кај трча овој. Не ми беше јасно што изведува. Сакаше да покаже дека има дебела жена, иста како него(освен ако не е трудна).

Јас помислив ќе оди да се пресметува со некој :D:pos:

-значи тоа бразилците се многу чуствителни и сентиментални, на ова би додал и дека многу сакаат да се журкаат, како и да е специфични се :)

calcio.png

Не само бодовната туку у гол разликата многу ја подобри Јуве во последните кола.

Не само бодовната туку у гол разликата многу ја подобри Јуве во последните кола.
Во последните 8 кола 23-1 е гол разликата на Јуве, пред тоа беа тапа.

23-1 последни 8 кола:)

За тие кои не гледаа Удинезе - Лацио, ситуацијата на крајот со свирчето

Мене па дуелот со Лече ми е сомнителен. Затоа и реков во фан клубот дека ако победиме со нив 100’% титулата е наша. Да, Каљари е тешко гостување ама на Сардинија, не и во Трст. Доколку безболно се помине Лече очекувам лесни 6 бода во последните 2 кола иако трите бода од Аталанта нема да ни бидат потребни.
kaljari e klucna utakmica za juve...ako pobedat titulata e nivna... :) mada na kaljari ne im treba bodovi sepak znaat da iznenadat :)

Каљари и Лече уште треба да се тепаат, тоа се следните две.Едната во Торино се игра, другата во Трст значи Јуве има огромна предност тука потшо и на двете како дома да игра, не би требало да кикснат

Каљари и Лече уште треба да се тепаат, тоа се следните две.Едната во Торино се игра, другата во Трст значи Јуве има огромна предност тука потшо и на двете како дома да игра, не би требало да кикснат
Премногу се мотивирани за да кикснат... :) Мислам дека стварно е завршена работата во Италија.

Инаку, ако Јуве остане непоразен до крајот на сезоната... дали тоа ќе биде првиот тим што досега немал пораз во Серија А цела сезона?

Инаку, ако Јуве остане непоразен до крајот на сезоната... дали тоа ќе биде првиот тим што досега немал пораз во Серија А цела сезона?

Њет, Милан тоа веќе го има направено.

Њет, Милан тоа веќе го има направено.

Само споредено со составот на Милан од таа 1994 година со Капело на клупата, можам да кажам секоја чест Конте. Искрено, во последните 10 години нема таков тим во Италија шо би го тепал тој Милан.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom